• LowEnd
    de azért van olyan nő, aki elbírna 20 kilónál nehezebb cuccot, ugye?
    persze hogy van. Csak a talicska - nehéz. könnyebb arra hivatkozni, hogy jajbocs én nő vagyok, és inkább csak szendvicset kenek a melósoknak. mi meg ehhez asszisztálunk, és a törvényeket így hagyjuk jóvá.

Ezzel még nincs is baj, hisz mindenki tudja, hogy mi van a háttérben, és a férfiember udvarias, nem teszi szóvá, inkább elvállalja a munka nehezét akkor is, ha épp az egészségügyi állapota nem teszi lehetővé (és el is patkol fiatalon - rengeteg ilyen példát láttam sajnos).

A baj azzal van, hogy nagyon félrehúz a mérleg: nem akarják a munka nehezét megcsinálni, hanem kiszemezgetik belőle a nekik tetszőket. A nekik tetszők közül vannak jól fizetettek, ezekre nyilván vannak férfi jelentkezők is, (ahol ugye a hölgyek nehéz dolgok kapásból fel nem vállalása miatt gyakran hátrányból indulnak) és vannak a nem annyira megfizetettek. A baj az, hogy a megfizetetteket kvótáztatnák, hogy több hölgy kerüljön be, a nem megfizetettek bérezését emelnék, hogy ceruzahegyező Gizike is ugyanannyit vagy többet keressen, mint az uránbányász Józsi, a nehéz melókat meg meghagynák a pasiknak, mert az az ő dolguk.

mindenki tudja hogy így van ez, még a vadfeministák is, csak futnak körbe hangoskodva, mint valami zenebohóc.