..jelenlegi jó minőségű, tudású PDAk elérhető áron..
  • Petka
    Samsung Omniát pedig azért tudom ajánlani, mert nekem is az van és az árához képest többet kaptam, mint amennyit vártam tőle. A kijelzője nem a legjobb felbontás szempontjából (240x400), de nem egyszer néztem már rajta végig divx filmet és sose folyt ki a szemem. 624MHz-es processzorával gyakorlatilag az élmezőnyben van jelenleg. Egy egyszerű ROM frissítéssel pedig a készenléti idő kitolható akár 3 napra is. 8/16GB belső memóriája microSD kártyával bővíthető. A beépített GPS viszonylag hamar talál műholdat magának, főleg ha a megfelelő műholdadatbázis is rajta van a PDA-n. iGO8 tökéletesen fut rajta, kis hackeléssel akár a TMC vevőt is aktiválni lehet. (Nekem is sikerült, az igo8 17 oldalnyi útinfót fogadott a Petőfi Rádiótól). 5megapixeles kamerája bőven elfogadható képet csinál. (PDA/telefontól senki se várjon kompakt gépeket felülmúló fotókat...) Mellékelek 2db képet, ami Samsung Omniával készült.

Naplementés tájkép (Geotagged fotó, a fájlban megtalálható a kép helyszínének GPS koordinátái)
    Szivárvány