106
..jelenlegi jó minőségű, tudású PDAk elérhető áron..
-
ktomi22 #66 nincs nekik ilyen termék -
BenceYCE #65 A GSM Home-ban 92eHUF, de az már Pesten van. -
BenceYCE #64 Extreme Digital, Győr 100eHUF -
ktomi22 #63 nálatok mennyiért mennek az asus p750-k? nálunk 380 eur körül :S
nem tudtok valami közeli heleyet szlovákiához pl győr, ahol olcsobban beszerezhetem? -
BenceYCE #62 Hát barátaim nem tudom, hogy Ti 100-150-ért milyen gépet vesztek amit földhözb@sztok de én eddig lekopogom sosem siettem annyira, hogy egy komplett asztali PC árát a földhöz vágjam. Aki ennyire ügyetlen az vegyen egy ütésálló gsm-es olcsótelót aztán dobálja. Belépőszintnek ajánlom a HTC Touch 3G-t. Akinek több kell, vegyen erősebbet. -
ktomi22 #61 nos.. döntés előtt állok asus p750 vagy htc diamond 2... és nem csak az ár miatt gondolkodok (azért ez is közrejátszik)... sajnos keves ram van a p750ban ... ha abból több volna asus p750est valasztanam..igy viszont nemtudom ... azért 100-120 eur különbség.. nemsemmi ..legalabbis nekem -
#60 pont annyira mint a többi...
alap,hogy kijelző védő fólia az első,hogy rákerüljön
esetleg egy jó tok -
ktomi22 #59 nem törekeny nagyon ez a diamond 2? -
#58 Nekem is többször esett már le és még csak a hátlap se esett le.
karcokon kívül semmi baja
Egyszer kijelzővel lefelé esett egy nagyobb kavicsra.Teljesen tönkre is ment a kijelző védő fólia.Anélkül szerintem a kijelző kuka lett volna.
Kapott egy új Brandót és azóta is hibátlan... -
#57 Ár/érték arányban (továbbra is...) a HTC Touch Diamond és a Samsung i900 Omnia a legjobb.
Ha tudsz angolul olvasd el ezt: http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond_vs_samsung_i900_omnia-review-262.php
Aztán bökj. -
#56 Haveromnak van, neki esett már le, de akkor ezekszerint rossz szögben ért földet :D -
ktomi22 #55 #52 re pls válaszolj.. melyik markat ajanljatok a legjobban és melyik terméküket.. amolyan télleg all in one és amolyan beleszeret az ember (pl strapabiro, szép, astb.. apróságok ..én az asus p535el vagyok így.. de azt mondjátok hogy nem jó már).. segitsetek... x800as glofishet rendeltem meg... de visszamondták mert nicns a raktaron.. és olyat hallottam hogy azért mert sokat reklamálták egyéb okokból.. hogy nem bevált termék... így olyat akarok választani ami tényleg érdemes megvenni... -
#54 Többször ejtettem le 80 centiről parkettára, semmi baja. Szerintem jól össze van rakva.
A kijelző érzékenysége pedig kalibrálható a registryben.
De akinek nem elég 4GB, tényleg ne ezt vegye. -
#53 Samsung Omniát pedig azért tudom ajánlani, mert nekem is az van és az árához képest többet kaptam, mint amennyit vártam tőle. A kijelzője nem a legjobb felbontás szempontjából (240x400), de nem egyszer néztem már rajta végig divx filmet és sose folyt ki a szemem. 624MHz-es processzorával gyakorlatilag az élmezőnyben van jelenleg. Egy egyszerű ROM frissítéssel pedig a készenléti idő kitolható akár 3 napra is. 8/16GB belső memóriája microSD kártyával bővíthető. A beépített GPS viszonylag hamar talál műholdat magának, főleg ha a megfelelő műholdadatbázis is rajta van a PDA-n. iGO8 tökéletesen fut rajta, kis hackeléssel akár a TMC vevőt is aktiválni lehet. (Nekem is sikerült, az igo8 17 oldalnyi útinfót fogadott a Petőfi Rádiótól). 5megapixeles kamerája bőven elfogadható képet csinál. (PDA/telefontól senki se várjon kompakt gépeket felülmúló fotókat...) Mellékelek 2db képet, ami Samsung Omniával készült.
Naplementés tájkép (Geotagged fotó, a fájlban megtalálható a kép helyszínének GPS koordinátái)
Szivárvány -
ktomi22 #52 füles sajna nincs rajta csak usb-s :S
amugy ugy nem htc esetén mit ahjanlasz (valami all in one-t)..?? -
#51 HTC Touch Diamondnak egy gyengéje van, az pedig a készülékház. Egyszer véletlenül leejted, még ha csak 40 centit is esik már törik. Nem mellesleg az érintőkijelző is csak kicsit erősebb nyomásra reagál. Egyébként nagyon jó PDA, jó a kijelzője is, de tudásban kicsit le van maradva a mostani PDA-któl. Nem mellesleg a memóriája nem bővíthető.
HTC esetében én a Touch Diamond 2-t ajánlom! -
ktomi22 #50 épp ezért gondolkodok most már (mert írtátok hogy az jó és szép) HTC-n is... htcből melyiket ajanljátok? -
ktomi22 #49 350-400 eur között mozognak itt szlovákiában a p535 és p750 -k is... szal szerintem drága... -
BenceYCE #48 Mihez képest drága. Hasonlítsd össze az 50k feletti Nokiákkal, aztán rájössz. -
#47 ár/érték arányban a HTC elég jó
az eten glofiishek is elég jók csak azt meg felvásárolta az ACER -
ktomi22 #46 sőt..még glofisht is dícsérik nagyon a x800asat... és azse épp htc.. szal szerintem nem a htc a legjobb.. cask sajnos se x800asdat se p535 öt nemtudok hol venni :S.. hiaba olcso.. itt szlovakiaba nemlehet :S.... en megelégednék a p535el is... vagy 750 el... de vagy drága nagyon.. (nemértem mért) vagy nem lehet kapni... -
ktomi22 #45 akinek asus p535je van mégis dícséri... mért is?
nekem htc diamond2 is teccik nagyon... de az már drága sajnos nekem -
BenceYCE #44 SE Xperia, ami tulajdonképpen egy HTC. Ezért is szállítják SD kártyafoglalattal nem MS-el. -
#43 Ráadásul arukereso.hu szerint többe fáj egy P750 mint egy Diamond. Vicces. -
#42 P535 már eléggé régi.Nagy bumszli, kevés RAMmal,gyenge kamerával
ezért tudsz hozzájutni olcsón
P750 kicsit újabb ugyanúgy kevés RAMmal,kis méretű alacsony felbontású kijelzővel
pár programot elindítasz és máris out of memoryt kapsz... -
ktomi22 #41 asus p535, asus p750.. ezek nem pda-k? mivel jobb a htc ennél? max a kijelző... és ha meglesem a p535 öt.. hogy milyen "öreg" akkor szerintem veri a htc-t... csak az a baj hogy itt sehol nem kapható.. vagy borzasztó drága áron.... ezek szerint nálatok se ha még értelmes linket se tudtok adni ahol megvehetném... ha htc-t választanák, akk a diamond2-t, de az sok zsé... 400eur körül mozog ugyebár :S -
#40 ha PDA, akkor HTC, van vagy 50 féle válogathatsz -
#39 És ugyanez fordítva is igaz. Csak az eredmény izzadtságszagú. Én is rengeteget használok iPhone-t, de igazából szerintem csak játékban kiemelkedő. Nálam pl az iGo8 alapból eldönt mindent. -
#38 tény és való, azonban nekem volt Win OS-el ellátott PDA-m is, és most épp iPhone, és kihozható belőle a PDA, csak kicsit bele kell merülni. Aki erre nem veszi a fáradtságot, annak tényleg jobb egy sima PDA választás, de aki szeret kísérletezni, módosítgatni, akkor felveszi egy PDA-val a versenyt simán. -
#37 Természetesen, például a Touch-ban nincs kamera és GPS. Viszont mind2 funkcióban jobb egy HTC.
De nem ez a lényeg, hanem az hogy egészen más igényeket elégítenek ki ezek a készülékek. -
#36 -
#35 ez elég egyszerűsített egyenlet lett. -
#34 A topiknyitónak:
Nem is értem hogy jöhettek a képbe az Asus modellek. Lehet hogy egyes szegmensekben a topon vannak, de az nem a telefonos PDA. A P535 ráadásul már egy ősrégi modell. Ha a 2,6" vagy 2,8" kijelző elég, akkor egyértelműen a HTC Touch Diamond a legjobb választás a piacon. Jobb kütyü, kisebb méret, exkluzív design.
Ne a rendelkezésre álló kerethez keress PDA-t, hanem az igényeidhez. Újonnan amúgy elég húzós az ára ezeknek a kütyüknek, szerintem érdemes körülnézni a használtak között.
Ha 3,2" kijelző kell, akkor inkább az Omniát javaslom. Annyival nem jobb a Diamond2, amennyivel drágább jelenleg. De akkor már mégis inkább: Touch HD 3,8" kijelzővel.
Egyébként a HTC nem csak a készülékek minősége miatt ajánlott. Érdemes ide vetni egy pillantást: http://forum.xda-developers.com/index.php
Az iPhone-os különítménynek:
IPhone=iPod Touch + telefon
HTC=PDA + telefon
PDA=/=iPod Touch. Nem ugyanaz a kávéház.
-
BenceYCE #33 Asszem ezt ki is hangsúlyoztam :) -
#32 Asus isten ments kalap fos. -
#31 hé ott a p535öm :P -
#30 Attól függ mire szeretné használni, azért az iPhone sok tekintetben még mindig játékszer inkább, mintsem egy komoly PDA. -
#29 van már ilyen topik
-
ktomi22 #28 na.. ujak amik bejönnek összesítve: ASUS P535, ASUS P750, HTC Toutch DIAMOND 2 -
#27 Nekem ma hoztak egy Airis T483-mat, eddig kifogástalanul működik!
PDA + GPS + GSM + WLAN + BT
infóak