Érdemes-e dolgozni?
-
Én sem tudom elképzelni (szerencsére), hogy mitől akar valaki ennyire elköltözni otthonról, én jól kijövök velük, bár ennek lehet az is az oka, hogy van hova félrevonulni, ha sok lesz a dolgokból, panelban ez nehezebb. De látok én is sok ismerőst ahol a szülők mindenbe beleszólnak, mit dolgozik, miért azt, milyen nője van megint, stb. Én személy szerint addig élek szülőkkel, amíg nem fontos elköltözni, s ez nem zár ki barátnőt sem, mert szinte teljesen külön házrészben tudnánk lenni, és amíg ez itt van, minek vágjak bele albiba, saját kéróba.
Szomszédokról meg annyit, hogy az egyetemi éveim alatt tapasztalom, hogy milyen szar is ezen a téren a panel, egészségeset fingani nem lehet, mert átkopog a szomszéd, hogy kuss már. És mikor a szomszéd leányzót, akinek kiemelkedően nagy orgazmusa van éjjel, elkezdi az előjátékot, akkor nem alszik az alsó három emelet, az biztos. Családi háznál meg ott az állattartás, minap épp méheket hozott ide egy tag, jó idő volt, mire felfogta, hogy nem tetszik senkinek, az alapzajok viszont, mint a kutyaugatás, madárcsicsergés, szokható.