Érdemes-e dolgozni?
-
Amit választott azér az picit erős. Az amit a szarkupacból tudott választani, mert vicc, hogy 50-100 éves lepukkant dohos albérletért van pofájuk havi 50-70 + rezsit kérni és még én fessem ki...
Az albérlet megadja a függetlenséget, de financiális katasztrófa. Gyakorlatilag lakás törlesztőt fizetsz, de soha nem lesz a tied. Csak akkor opció, ha van élettársad / feleséged és mindketten jól kerestek. Így tudtok nem egyik hónapról a másikra élni.
Én már nagyon mennék el otthonról, de mivel csak 10 hónaja dolgozom és egyedül vagyok így nehéz. A keresetemből nem maradna szinte "semmi" a jövőre nézve.
Egy "vadidegennel" meg nem költözöik össze az ember, viszont tartós kapcsolathoz, ha külön akartok önálló életet élni két tartós kereső kell, és ebből az egyiknek elég jó fizetéssel kell rendelkeznie. Viszont, ha ez nincs meg, akkor hogyan ismered meg a partnered? A heti egy hétvége + max. 1-2 nap hétközben az nem az igazi és ha nyugodt körülmények között akarod az estét tölteni, akkor az bizony elég kemény pénz, hacsak neked vagy a leányzó szüleinek nincs akkora háza lakása, hogy félre tudtok vonulni.
Hogy van bátorsága az embernek ilyen nagy vállalkozásba fogni úgy, hogy a szülein és tesóin kívűl soha nem élt senki mással együtt? Mondjuk és elég türelmes alkat vagyok, de ez sem garancia semmire.
Érthető, hogy mire akarok kilyukadin? Ez a farkába harapó kígyó esete.