MechWarrior Online
  • [NST]Cifu
    Shadowreuwreueran

Shadowrun. Ebből készült egy katasztrófálisan rossz FPS játék. A Shadowrun rajongók szét is cincálták a játék fórumát mikor kiderült mit hozott ki belőle az M$...

Vampire blodlines?

Kérlek, könyörgök, legalább valami alapvető tudást szedj össze szerepjátékok terén, ha érvelni akarsz!!! A Vampire White Wolf játék, nem FASA! :D

Bepötyögöd, hogy Vampire, és Wiki, violá: ime, ott van. Jobb oldalon pedig ott a Publisher: White Wolf kiírás... :D

Egyébként nem tudom, hogy mi köze van annak, hogy FASA világ ahhoz, hogy milyen lesz a Mechwarrior játék, amelyet egy olyan fejlesztőgárda készít, amely konkrétan nemrég szerezte meg a francisera vonatkozó jogokat, de én nem tudhatok semmitsenem. :D

MW ? ...ugyan már...

A Mechwarrior egy akciójáték, nem RPG játéksorozat. Hiába ugyanez a Battletech szerepjáték oldalágának, a számítógépes játékok terén a Mechwarrior-sorozat bizony nem szerepjáték...
    Nem is tudom, hogy jut eszedbe a Mass Effekttel összehasonlítani. Miért nem mindjárt a Counter-Strike vagy a Battlefield topicba toporosz, hogy a Mass Effekt jobb azoknál? :DDD