MechWarrior Online
-
Shilkor #5898 Készült kep, kerjetek kakukktol :)
Hunchbackot ne, a pupja miatt nehez sokaig a fegyverzetet megtartani. Viszont jovo heten jon a Shadowhawk, ami szuper kis mech. Hasonloan fent van az AC illesztese, es 100 felett szedi a papucsokat.
Amugy meg minden hevy mech egy rakat semmi, mert a legtobb igenyli az XL mocit. Pl Victorba beleultem es el is adtam 2 nap mulva. Aztan kiXPztem, tettem egy XLt bele(+20-30% sebesseg), 3X annyi fegyvert biggyesztettem a kezeire és Olle, mukodik.
Nem mindegy, hogy 50-60 vagy 80+ al szalad a mech, vagy forditja a torzojat.
Ezzel szemben pl az atlasokra bun XL motort tenni.
Mielott tenyleg eldontod, hogy mit hasznalsz(es nem megveszed!!!!!) nezz nagyon sok meccset, nezd hogy jatszanak a tobbiek. En sosem felejtem el, amikor az atlas a hajos palyan 3 enemyt szedett le amikor o volt az utolso. ac206LL komboval. Es mindenki tisztelgett mikor leszedtek. Nem gyoztesek voltak ott a hosok....
Szoval nezd meg, es eloszor vedd meg annak a mechnek a vallfajat, amit hasznalni akarsz, XPzd ki a basic et, add el, vedd meg a masik varianst, xpzd ki, add el, es vegul vedd meg a 3. tipust. Addigra kb ismerni fogod hogy mozogj vele, csak a fegyverzetet kell kezre igazitani.
Amugy amit leirtal arra Orion es Victor is jo. De elobbibe nagy motor, utobbiba XL mindenkepp kell. De az energy/ballistic hardpointok miatt ok a legjobbak neked. Szvsz.