MechWarrior Online
-
Előszó: én mostanában nem nagyon játszottam, tehát én vagyok az, aki most kívülről belevaúúú... :)
Irányítás: én úgy tudom, hogy nem lehet úgy irányítani, ahogy szeretnéd, szóval marad az, hogy WASD a torzó irányítás.
A körbetáncolás nem annyira bonyolult, nyomod a W-t, és közben az A-val vagy S-el mindig kicsit rásegítesz a fordulásra. Ha belejössz könnyen fog menni, de persze a light mech-eknél egy külön világ ezt jól elsajátítani...
Fegyverek: Szerintem ne nagyon keverd, legfeljebb két különálló fegyvertípusod legyen, és azt rakd a bal és jobb egérgombra. Csak ez az AS7-D-nél sajnos nehezen kivitelezhető, hiszen a kezek és a torzó között oszlik meg a ballistic és energy slotok aránya, így sokszor nem egy helyre megy a lövés.
De ez esetben pl. 2x LRM-10 vagy 2xLRM-15, valamint két ER PPC. Ha AC/5-öt már próbáltad, akkor a sniperkedést is próbáld ki, ez kifejezetten arról szól, hogy megpróbálod a másikat nagy távolságból megszórni. Ha ilyen téren van sikered (eltalálod), akkor megpróbálhatnád a Gauss Rifle-t és/vagy az ER PPC-t, ER Large Laser-t. Persze ennek hátránya városi harcban kiütközik, ott ezek nem fénylenek annyira szépen.