MechWarrior Online
-
Shilkor #5571 Sziasztok!
Bele-bele olvastam az utolsó hozzászólásokhoz, és gondoltam megosztom a véleményem, mint kívülálló, ugyanis kb 1 hete kezdtem játszani.
Anno a MW1-2-3at talán végig is vittem, ebbe azonban haverom megjegyzése miatt nem mentem bele, mert hogy nagyon béta lett.
Jelenleg egy Atlast vezetek, mint Vérpistike.
Egen, ahogy jött a pénzem először egy Hunchback, gondoltam a lézeres fajta jó lesz, de bele is futottam a heat problémába, 2 lövés ok linkelt fegyókkal, 3 lövés viszont már sok a rendszernek. Így egy Highlander vagy Atlas volt a célom.
Miért?
Nem azért mert az a legdrágább és akkor tuti jó. Mert minden lelövés után néztem, hogy ki hogyan játszik, és rájöttem, hogy egy commandot vagy spidert nem tudnék irányítani. Először a mozgást kell megtanulnom, ami nem egy nap lesz. Aztán meg a célzással is gondom van, a finom mozgások helyett nekem nagyot ugrik a célkereszt: mintha a z Atlasom törzse nagyot fordulna.(esetleg valami config beállítás vagy smooth kell?)
A heat miatt mindenképp hibrid fegyverzet kellett, és mivel nem tudok ugrándozni, körbetáncolni még senkit, így inkább a nagy vért volt a célszerű változat. Ezért lett Atlas AS7-D változat.
Kicsit variáltam rajta, ahogy lett pénzem. 2*AC/5, 2*Large LAser, 1*LRM10+artemis, AMS van rajta. A raksi ad egy alap sebzést, legalabb nem 0 val fejezem be a jatekot:D
Olyan 430 damage korul volt eddig a legjobb jatekom.
A fegyvereket nagyon elvezem, UAC/5 volt eloszor, de inkabb kisebb legyen a dps , minthogy arra az egy masodpercre amig celra tudok tartani(:D) addig a fegyver ne mukodjon:)
(Javaslatot, hozzászólást elfogadok fegyverkezes teren, sot kerek is, de beszolast, leszolast nem, mert 1 hete jatszom, nem mindent tudtam kiprobalni, es nem is a te stilusod jatszom.)
Szerintem(nekem ugye uj, nem tudom milyen volt) a fegyverek nem rosszak, folyamatosan torom a fejem, hogy medium vagy large laser legyen, energy vagy ballistic, raksi kozelre tavolra, stb... a palyak miatt egyszer jolly jokernek erzem magam, maskor meg varom, hogy vege legyen mar az egesznek, vagy lojenek le es nezzem, hogy ki hogyan aprit.
Apripo: utalom a pvpt. Mindenhol. Probaltam sok mmot, es jatszom is(Eve, lotro, wh40k, wartune, swg,swtor, megannyi ingyenes browseres jatek, stb...) mindig kerultem a pvpt, sosem erdekelt, csak bosszantott, idegesitett. Mert 90% ban arrol szol, hogy
1, mindenkepp tuleroben, legyengitett ellenfelre tamadjuk
2, en op legyek valami miatt.
Hat itt nem erzek ilyet. ELVEZEM a pvpt! Eloszor(ui 37 eves vagyok, nem ma kezdtem...)
Kiegyensulyozottnak latom, es tartom. Egyszer a spideres kaszal, egyszer az atlasos. Vagy a raven, vagy a HM... de számtalan Cataphract, vagy catapult missileboat.
Itt az a jo, aki gyakorol, aki erzi, es aki a szamara megfelelo mech-et ossze tudja tenni mind mozgasban, mind fegyverzetben. Ez a csodaszep.
Lehet, hogy keves a palya, vagy unalmas 12-12 ellen jatszani folyamatosan, de a fegyverzetre es mechekre nem lehet panasz.
Az biztos, hogy a penz most gyengen jon, mert kb egy ejszakas jatekbol van 1 millam. De ez azt jelenti, hogy 10 nap alatt vehetem meg a legdragabb vasat. Ettol fuggetlenul persze topa leszek benne valoszinuleg, mert a legtobb penzt addig a trial missileboat-tal tudom osszeszedni. MEg amugy is teljesen mas az iranyitas.
Egy kerdesem lenne: a legjobbak(vagy szinte mindenki) megrobalja korbejarni az ellenfelet kozelharcban. Hat nekem nagyon nem megy ez meg. Valahol lehet gyakorolni? Vagy az iranyitast at lehet-e tenni, hogy a WSAD kombinacio ne gyorsitas-lassitas balra-jobbra forgas legyen, hanem tenylegesen az aktualis iranyba valo nezestol fuggoe elore hatra balra jobbra mozogjon a mech?