MechWarrior Online
  • [NST]Cifu
    Én igazság szerint azért hagytam abba a játékot, mert egyszerűen ráuntam.

Ezért reménykedtem, hogy a frakciós hadviselés minél hamarabb bekerül, de most már több, mint fél év eltelt azóta, hogy egyáltalán meguntam, és még mindig sehol. A "nagy" újdonság, hogy az alfa szerveren már 12 vs. 12 csaták mennek. Kösz.

A másik óriási problémám, hogy én nem érzem azt, hogy jó irányba haladnának, vagy legalábbis óriási vargabetűket tesznek meg hozzá.

Alant írtam erről, röviden arról van szó, hogy jelenleg a játékot a nagy alfa sebzésű fit-ek uralják (4-6 PPC/ER PPC, 5-7x MedLas, stb.). Erre kitalálták ugyebár azt, hogy ha több fegyvert sütsz el egyszerre, akkor büntetést kapsz a hőgenerálásra. Hát nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek ezen a megoldáson. Ennél nyakatekertebb módon nem tudták volna megoldani?

Ráadásul egyes fegyverek továbbra is durván alul reprezentáltak a játékban, mint az MG, AC/2, LargePulse, stb. Ha ilyet látsz egy mech-en, már tudod is, hogy induló Mech-ről van szó. Ezek jelzik, hogy a fegyverek balance még mindig gyenge lábakon áll.