MechWarrior Online
-
Deviome #5404 Nagydög. Köszi a választ.
Tegnap leültem elé és toltam vele vagy 6 órát. Hát ez minden, csak nem MW 2-re hasonlító dolog. Az még csak csak elmegy, hogy a playerek mennek minden fele. Tegnap Catapult KL-2-vel megyek ( vagy nem tudom melyik az. Nem rakéta van rajta alapból, hanem laser meg ilyensmi ) és jött valami kis ratyi robot. Szép volt nézni ahogy leölt. Az, hogy eltalálom 30 m-ről large pulse laser-elx2 meg ER PPCx2 és vígan futkorászik körülöttem. Nah az vicces volt. Meg sem érezte a több találatot. Pedig azért hiába fürge de 2-3 találattól boruljon már meg. Mivel nem 50T páncél van rajta, ha nem 10. Szal ez kicsit nekem olyan rossz. Mert az, hogy egy Atlast lövök 20 percig az oke. Azért van.
A másik meg, hogy meg volt sérülve a torso, de semmi critical damage. Erre jött rakéta. És összeroskadt a robot. Gondoltam magamban, hogy a**ád. Teljesen értelmetlennek találom azokat a rakétákat. Esélyed sincs kivédeni. Pedig fent van az elhárító+ lőszer. Szal így az egészséges robotom 1 sorozattól csak úgy összerogyott. Vannak furcsaságok benne. -.- Persze ez lehet azért, mert nem elég fejlett a robotom még vagy nem tudom, de azért elég furcsa volt. Jah! Meg ha netán 2 Atlas összeáll akkor az meg = win.
Az FPS-t nem csoda, hogy kivették. Ez a játék grafikailag úgy hányadék ahogy van. HD7770+4GB memoria+4 magos proci és szaggat a játék. Könyörgöm. Ráadásul hőérzékelő volt bekapcsolva és szaggatott a játék!! :S Az mi? A hőérzékelőnél, mikor csak fehértől szürkén át feketéig látsz mindent. Szánalmas. A grafikát levettem Low-ra. Mondom háta gyenge a VGA. Ott is szaggatott. ilyen 20 FPS-t nyomott néhol. Az, hogy folyamatos mozgás nagyon távol áll. Nem tom, de ha a maga korához nézzük a MW2-t meg ezt. Az MW2 fényévekkel jobb volt. Ez a grafika szerintem nem ide való. Az meg, hogy Cryengin-el dolgozik a játék és nincsen rombolható terep....... Nah erre inkább nem mondok semmit.
A pilóta fülke még úgy ahogy jó is. Tetszik az elindulás.Viszont, hogy minden robotban ugyan az a joy. :D Hiányolom a külső nézetet. Legalább akkor lenne, mikor a társamat nézem. A conquest-nél szerintem az a 750 pont az semmi. Egy normális akció nem tud kibontakozni a kevés ponthatártól.
Ne haragudjatok, de nem szidni akarom, de szerintem ez így nem az igazi. Amúgy jó kis játék lenne. Meg csak lekötött 6 órán át. Most is megyek nyúzom még kicsit. :P
Viszont ez így semmi lesz rövid időn belül. Nincsen cél. Nincsen semmi. Az, hogy a lőszer nem fogy ki az is egy vicc. Pl. Ha a lőszert kilövik, vagy elfogy. Akkor a következő meccset ne kezdjük már full munícióval. Persze most nem azt mondom, hogy a fegyvereket is újra keljen venni. Viszont szerintem a lőszer fogyhatna. 1000 meg 1 olyan dolog lenne amivel kicsit felpörgethetnék és célja is lenne. Azt is meg lehetne, hogy ha totálkárra vágják a robotot akkor legyen javítási költsége. Nem tudod kifizetni akkor vállalsz küldetéseket amik pénzt adnak. Megjavítod és mehetsz újra playerek közé. Így lenne értelme annak, hogy emberek ellen játszol. Lehet, hogy meggondolnák a lépéseket. Nem pedig menne mindenki mit az ökör. És persze a nyertes csapat jó pénzt kap, hogy a javítást meg tudja oldani.
Nah mindegy. Jó sokat írtam. :) Bocsika. Megyek nyúzom még egy kicsit és bízok benne, hogy jó lesz. Mert tényleg kéne már egy faszántos, csihipuhis robotos játék. :)