MechWarrior Online
-
Kessak #5290 Nem tudom megállni szó nélkül. Kicsit a thermal vision-ről.
A játék kora ugye 3049-3050. A mostani 2013-as vagy kicsit még talán régebbi technológiai szintünk szerint a hőkamerák, már olyan szintű felbontást, és látótávolságot értek el, hogy jelen pillanatban szerintem kb. 2 km-ről az egér tökét is el lehet lőni egy mesterlövésznek pár milliméteres lőszerrel. Leszögezem nem vagyok fegyverszakértő, nem értek a harcászathoz, de azért van sok minden erről a témáról.
Kéredezem én, miért van az akkor, hogy 700, sőt kicsit talán még kevesebb méterre csökkentették a thermal visiont, miért nem tudok rázoomolni az igen nagy hőt termelő mechekre, akik az akár -90 fokos háttér előtt mozognak? Vagy annyira lehűlnek, hogy nem látszanak, akkor ha közelebb jönnek sokkal melegebbek? De akkor ha -90 fokos pályán kilövök egyet, akkor miért nem hűl le? Miért világít meccs végéig thermalban? Sok hülye kérdés tudom. Linkelek egy videót, ezt tudja a mai technológia, akkor most miért kellett lebutítani ezt az egészet.
Ja és még valami, minek tud némelyik fegyver akár 1000 méter fölött is ellőni, hogyha nem tudok messzire látni?
Szerintem pusztán a pénzről van szó. Mindenki nézzen normálban és akkor majd lát szép festéseket és majd ő is akar olyan szép festéseket és akkor vesz olyat és az jó, mert azt csak pénzért lehet. Hmmm? Ez is egy koncepció, csak ne menjen a játék rovására.
Thermal Vision