MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uj pilota modul: Celpont vesztes. Noveli azt az idot, ami alatt elveszted a celpontot, miutan kiert a latoteredbol. Ez az ido alapbol 2 masodperc. (Szintek ertelem szerint)
Uj szint a Szenzor hatotav novelo modulhoz. A 2. szint + 25% tavolsagot ad. (Az 1. 15-ot)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Lefordítaná valaki ezt a blogra a patch notehoz:
New Modules:
- New Pilot Module: Target Decay. Target Decay increases the time it takes to lose a target once line of sight is lost. Default time is 2 seconds.
- Rank 1: Increases target decay time to 2.75 seconds. Costs 5000 XP.
- Rank 2: Increases target decay time to 3.5 seconds. Costs 7500 XP.
- Adding a new rank to the Sensor Range Pilot Module
- Rank 2: Increases the boost to sensor range from 15% to 25%. Costs 7500 XP.
Köszönöm
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
(jövõ hónapra írták a javított netkódot)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
SDR-5D
2E RA, 1E CT, 1AMS LT
SDR-5K
2B RA, 2B LA, 1E CT, 1AMS LT
SDR-5V
2E CT, 1AMS LT
Standart engine 240 (100tól-255ig) sebesség(54kph-137,7kph)
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
http://mwomercs.com/game/patch-notes
Hero Commando....csak ne legyen ECM rajta....
Spider-5D ECM képes. (ha jól láttam akkor a Spider-5V a legjobb jumpjet-es mech jelenleg).
Woodland camo,stbstbstb(pár pár kék meg zöld szín még jól jönne mert a jelenlegi felhozatal belõlük gyér)
Szóval én is inkább érzésre és a könyvek alapján szerelkezek fel, de azért az adatoknak is van értelme számokra, még ha nem is olyan súllyal.
(én direkt kiléptem 30-45 között)
Egyébként csak azért vagyok ideges, mert az elsõ 3 meccsre totál idiótákat kaptam 0/8 végeredménnyel és ennél volt esély a gyõzelemre.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
És tudtommal egyik játéknál se várják meg peccs alkalmával azt,hogy minden aktív játék befejezõdjön,hogy mindenki örüljön.Ez van...
Offolok picit:
Aki Tactics béta kulcsra vár, most egy darabig szerintem biztos hiába. Ott is kiadtak founder csomagokat, amivel be lehet vásárolni magad a bétába (többek közt).
Persze akinek van rá pénze, annak ez jó hír 😊
Az én felfogásomban a normális háttérinformáció szolgáltatás mintája a D2. Ott korrektül leírták a fejlesztõk mindenrõl amit tudni kell, hogy kellemesen lehessen játszogatni a setupolással, új konfigokat tervezgetni, próbálgatni, stb. Aztán az meg úgyis tény, hogy a puding próbája az evés, ez nem is lehet kérdés senkinek.
A táblázatok, stb. nyilván csak segítség😊
Na mármost ez mind szép és jó ha az AC2 tényleg 0,5mp újratöltessél rendelkezne,de nem valaki rakjon fel egyet és próbálja ki .
Sok adat pontos és nagyon jó kiindulási alap mech építésnél azért Masakarai tanácsát sem árt megfogadni miszerint te hogy érzed vele mit tapasztalsz.
/Kartal
Mech/Weapon/Slot/Engine/Modul lista
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"karonvarju" nicken futok a játékban egyébként....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mondjuk ha rendesen megcsinálnák a keret nélküli maxi-ablak módot, mint máshol, nekem az tetszene a legjobban.
Én is csatlakoztam a "robotpilótákhoz" újra az MW4 után sok év kihagyással. Fasza, tetszik, újra kezd elkapni a gépszíj így vén fejjel megint. Olvasgattam FAQ-t, mindenféle oldalakat a témával kapcsolatban, csak hogy újra képben legyek. Azt viszont sehol nem találtam, hogy hogyan lehetne kiküszöbölni azt a hibát, hogy a bejelentkezés után a képernyõ ne ugorjon vissza ablakos üzemmódba. Játék közben megy a fullsrceen, csak a menetek közötti "mechbay"-es képernyõvel nem tudok mit kezdeni. A játék saját beállításai között is és a konfig fájlban is be van állítva a fullscreen. Mi a görbe furicskát csináljak, van erre orvosság, vagy törõdjek bele a bétaságba :-) ? Nem komoly egyébként a dolog, csak a játék hangulatából vesz el ez a hiba. Nekem meg az számít, nem a csicsa....
Ezen kívül Jennerben amikor fedezékbe húzódok az LRM-ek elõl, és azok tõlem 4-5 mechnyi távolságban csapódnak a földbe, mégis sebzõdök.
Ráadásul az utolsó patch óta igen sokszor kapok fekete képernyõt a pálya betöltésnél. Azért fura, mert vagy 2 hónapja ilyen gondom egyszer sem volt, max néha memóriára hivatkozva kidobott játék közben.
Ráadásul a régi szenvedõs idõk megszokása miatt általában a task manager is nyitva, figyelem hogy van-e process, ami "megszalad" (elõfordult régen, h bizonyos dolgokat "megvadított" az mwo, és elkezdtek proci teljesítményt zabálni).
Ha ez lenne a probléma, amit írsz akkor azt érezném másik mechben is, hogy "riszál" miközben vezetem - ez nem fordul elõ.
Az ugye elég valószínûtlen, hogy minden medium mech használónak hirtelen ilyen problémája támadt, és ezért kaptak hirtelen lagshieldet.
Nyilván vannak köztük gyengébb, és erõsebb géppel rendelkezõk is, mégis amikor csinálja ezt, akkor minden medium ugrál.
A lagshield amúgy is sokkal inkább a netes gondokból adódik, mintsem a delikvens gyenge hardverébõl.
Játék közben adatokat kell fogadni és küldeni vagy csak egy program frissítést keres és te rögtön azt látod lagg-ol a játék mivel az adatokat a processzor küldi a videokártyának.
Ajánlom ezt a progit ami grafikonon mutatja a hõmérsékletet vagy a proci használatot így pl játék után vissza nézhetõ mi csinált a pc http://www.argotronic.com/en/
Fele leanimált sebzésem igazából nem is talál, stb.
Ráadásul volt olyan is, hogy a saját púposom is jobbra balra "csusszant" aprókat menet közben, na az is elég zavaró tud lenni. (Hogy sûrû tömegben ide-oda pattogásról ne is beszéljek).
Ebben nem vagyok biztos, de talán nem minden meccsen következetesen van ez, van amikor teljesen jónak tûnik.
A másik, hogy feltûnt, mostanában sokkal kevesebb a conquest, ha simán randomban tolja az ember. Vajon csak az újdonság varázsa múlt el, vagy nem jön be a népnek?
Közben úton már talán a 8 Gb ram amit rendeltem.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
(Már amikor nem kúrnak el valamit).
A novemberi gebaszt egyébként tényleg javították a dec 18-as patch-ben, ahogy ígérték már elõtte egy-két héttel a fórumban.
Most igazából csak annyi volt a bûnük, hogy simán patch-elve, reinstall nélkül megint szar lett (pedig most semmit nem nyúltam bele), de hát istenem... végül is béta, szóval ennyi belefér 😊