MechWarrior Online
  • Masakari
    Láthatóan nem értetted mi írok, igen ECM mecheket írtam DE a Raven-t és a Commando-t! amiknek az ECM verzióján van missle slot amire mindig SSRM kerül,és mivel neki is van ECM-je azzal kiüti a tied és onnantól halott vagy,csinálhatsz akármit.

Az szerintem nem jelenti,hogy jobb ha nyom az ECM-re 1 j gombot és rávekszik 2 kézzel az ssrm tűzgombjára és közben minden tereptárgynak neki megy ami az útjába kerül. Amikor még volt borulás október körül,ezek a "Jó játékosok" halomra borultak volna,és szanaszét lettek volna lőve amég a felállással szarakodnak. És biztos vagyok benne,hogy pontosan ez fog várni a mostani light pilóták kb 70-80%ára is.
    Forumon is olvastam,hogy sokan írták,hogy azért pihentetik a light mechjeiket mert semmi skill nem kell hozzájuk, nem kell arra figyelni nehogy neki menj valaminek és felborulj,egyszerűen csak rohangálsz mint 1 hülye és lősz...ennyi a light mech most.

Az is elgondolkodtató,ha szerinted ennyire jók ezek a zseniális light pilóták akkor mért van az,hogy a light mechek kb 70-80%a az ecm-es Raven és Commando, Jennerek szinte eltűntek,és Spiderből is leginkább az ECM verziót látom(de azon nincs missle slot)de azokból se sokat.

szóval szerintem ezt az állításod gondold át 1 kicsit mert több sebből vérzik

(azt meg nem tartom válasznak,hogy Atlasod van? szerelj rá ssrm-t, Atlasnak nem a light mechekkel kell/kéne foglalkoznia hanem az ellenfeles csapat krémjével,ha meg lehetne borítani akkor az Atlas gáncsol és amég a kis drága lightok a felállással bajlódnak halomra lőné őket,de jelenleg ez ugye nem opció)