MechWarrior Online
-
Masakari #4287 Az 1 mech utáni forgolódásra csak 1 példa. Asszem olyan 3 napja lehetett hogy a Forest Colony-n a csapatom elindult a barlangon keresztül(mindenki engem kivéve,mondom maradok figyelni mi történik). Az ellenfél a Vízben gázolt,szintén mindenki. Mivel ők értek hamarabb a bázisunkra elég egyértelmű volt mi fog történni. Egyetlen esélyem/esélyünk az volt ha berohanok és blokkolom a foglalást.
Na spuri berohantam,mondom pár másodpercet talán tudok nyerni és ez elegendő lesz hozzá hogy nyerjünk.
Ehhez képest megnyertük mert a páncélomat sem tudták átütni! ott rohangáltam a torony körül,volt pár Atlas meg egyéb nagyobb finomság aminek simán le kellett volna vinnie. Ehhez képest csak piros voltam a legrosszabb helyeken. Persze röhögtem mint atom meg a csapatom is,viszont miután rányomtam az exit match-re mondtam is magamnak hogy azért ez szánalom,hogy egy 40 tonnás Cicadát nem tud levinni 8 mech(túlnyomórészt Assault és Heavy mechekről beszélünk) amikor semmi durva irány változtatás nem volt a mozgásomban abban a kb 10-15 másodpercben.
Ha 14 évesen ismerkedtél meg a táblással/BT világgal akkor tudod jól hogy ez enyhén nevetséges, 1-2 másodperc alatt el kellett volna dőlnöm mint 1 zsák cement a Cicadával.
és kb ugyanez az effect van a light mechekkel kapcsolatban mikor rohangálnak körülötted a lézer/ssrm configjukkal. Nem hiszem el,hogy erre azt mondod hogy ez rendben van.