MechWarrior Online
  • vaakuum
    Az uac5 az én tapasztalataim szerint legutóbbi használatkor ( 2 hete) még úgy működött (És itt ismételten kiemelném, hogy a gépem még mindig dedikált VGA nélküli, és IGP-vel játszom 14 fps értékkel, 160-as pinggel, és cifra képeket linkeltem ide is, hogy néha mibe futok bele, ezért lehet (!), hogy a tapasztalásom nem érvényes általánosságban) de nekem úgy tűnik, hogy az uac5-nek van rövid nyomással egyes lövése, és folyamatosan nyomva sűrűbben lövöldöz és gyorsabban melegít. Ez nekem a hangja alapján is így tűnik. Ezt látom valamennyire igazolni az MWO fegyverzetet taglaló, Wepon values táblázatában a MAX DPS oszlopban az uac mellett kettő érték van a másodperc alatt okozott sebzésre, ezek egymástól / jellel vannak elválasztva. Gondolom az egyik a szimpla lövés, a másik meg a rajta tenyerelés esetét mutatja. Illetve ugyanezen táblázat láblécében van egy olyan apróbetűs rész a rövidítések magyarázata között, hogy az "UAC/5 can jam if doubleshotting". Remélem estére végre VGA kártyával is ki tudom próbálni, bár jelenleg semmi ingame pénzem nincs, hogy UAC-os mechhel próbálkozzak néhány napon belül.