MechWarrior Online
  • vaakuum
    Nekem az (volt) vele a tapasztalatom, hogy amíg sima AC5-ként van használva, addig nem ragad be. Amint valaki elkezdi használni a duplázást is vele, onnantól bármikor beüthet a malfunction. Nekem volt, hogy az első duplára beragadt, és olyan is, amikor simán dupláztam vele 7-8 alkalommal.

Használatát tekintve arra jó az uac5, hogy távolról egyes lövésekkel óvatosan lehet tolni az ellent, aztán ha szemtől-szembe kerülés esete forog fenn, akkor rá lehet tenyerelni a tűzgombra, és van rá esély, hogy gyorsan bele lehet lőni három duplát, ami meg elég jó sebzés lehet, pláne, ha egy modulra megy. Akár el is döntheti a face-to-face esetet azonnal. A probléma akkor van, ha gyorsan mozgó célra akarja használni az ember, és nyomja a tűz gombot. Akkor ha nincs találat a pörgésben, akkor kellemetlen, mert a beragadás miatt utána már egyes lövéssel sem lehet használni.

Nekem az hiányzik a rendszerben, hogy amikor egy fegyvercsoportra beállítom az egymás utáni lövöldözést, akkor is végigmegy az időzítő függőlegesen mind a 6 fegyversoron, ha az adott csoportban összesen csak két fegyversor van aktívra állítva. Ekkor lehet, hogy pl. egy csoportban 2 db uac5 esetén a lövés szerencsétlen esetben éppen 4 darab szünettel kezdődik, a felszerelés helyétől függően. Ha ez nem így lenne, tök jól lehetne használni ezt az időzített lövést az uaccal a véletlen beragadások elkerülése ellen.