MechWarrior Online
-
Jelenleg a motorba beépített Hőcserélők akkor is sima HS-nek számítanak, ha upgradelted a Mech-et DHS-re. Tegnap megvettem a Yen-Lo-Wang-ot, és gondoltam megveszem rá a DHS-t, elvégre is úgy kellene működnie, hogy a 220XL engine-ben lévő 8 HS duplának számít, ami elég lenne az AC/20-nak és a két MedLas-nak. Nos, nem, nem lett elég, mert hiába vettem meg a DHS-t, de beépített DHS nélkül egy fikarcnyit sem hült jobban a Mech.
Egyébként a Yen-Lo-Wang az első fecske a Mech-ek még jobban való különbözősége terén, a Yen-Lo-Wang karjai ugyanis oldalra nem kitéríthetőek, csak fel-le (mint a Catáé). Ezen kívül ugye iszonyú szűk a Hardpoint mozgástér (2 Energy a CT-n, és 2 Ballistic a RA-n). Cserébe viszont a többi Centurionhoz képest plusz egy modul helyet kapott, illetve a törzse és kezei gyorsabban kitéríthetőek, plusz a törzse jobban el tud fordulni.
Az elkövetkező hetekben minden Mechtípusnál ilyen apró változások lesznek. Az egyik Jenner mondjuk gyorsabb lesz hátrafelé, mint a többi, de nem tud annyira elfordulni, és így tovább.