MechWarrior Online
-
Ez a dupla heatsink ami 3,5x-r jobban hűt 3x-r annyi helyet foglal és a súlya kb 1/3-a a simának,és robotonként kell kifejleszteni van két Atlas-om, de megkellet venni a másiknál is.
Ami még pöpec bár nem éjfél után kellene ilyenekkel molyolnom megnéztem, hogy áll össze dupla hs-kel a mech és egy zakkant pillanatomban vaj mennyi lehet ez sima hs-el klikk upgrade és jé 750.000 ropi a sima (ekkor gyanút kellet volna fognom hisz a mech-en alapból sima van hogy a túróba vegyem meg rá még egyszer lehet licenc jogot kell fizetni a hs re :)mondom leven tojva megvesszük , mech megnéz tökig sima hs-ben, de nem jobb.
Jó akkor vissza a duplát klikk upgrade és a ott áll a dupla hs 1.500.000 gurigáért mondom ez aztán az üzleti véna...
A dupla hs-t valahogy úgy képzeltem volna el kb
A sima ügye 0,2 hűtés ráta 1 slot 1 tonna.
A dupla hs meg 2x-es(0,4) teljesítmény az alap dolog és 1 slot 1,5 tonna vagy 2 slot és 1tonna kb.
Mert így elég érdekes a xl motor helyet foglal, a Ferro páncél helyet foglal az Endo kaszni helyet foglal a DHS helyet foglal és akkor ott áll egy Atlas tökig páncélba egy szál small lézerrel, mert nincs slot fegyoknak :) ezen itemek egy részénél nem kellene slot korlát bőven elég volna a súly.
Valahogy csak összefaragom azért.
Azt néztem tegnap a 360XL mocinál 4 hs hely van .