MechWarrior Online
-
© Caliph
Vettem egy kis Commandóst :) valaki hozzá ér akkorát zakózik, de zsírkaraj pofára.
Elején mérgelődtem rajta most már meg nevetek dől, mit a fa arccal bing.
Kapot egy LRM 10-t két pakli lőszert hozzá egy medpulz lézert és ezzel borzolom a kedélyeket szaladok az enemi felé közben ömlik belőlem a raketta amikor közel érek csikizem a lézerrel, bár nem ez a rendeltetésszerű használat, de meglepő a Cat-ák általában lükibe vágják magukat a szemét domb tetejéről.
© vaakuum
A Gauss kb ugyan azt csinálja mint a PPC.
Awesom-mal gurigáztam két ER PPC-vel és az is eljátssza ugyanezt egyes ház sarkaknál amikor ki akarsz lőni a sarokról úgy érzed kint vagy és magad előtt lösz egyet keresztbe ha kijjebb lépsz akkor jól működik.
Ugyanezt csinálja a domboknál pl a jeges pályán mész fel egy dombra kikukkantasz ott az enemi feljebb lépsz és tűz nem lösz bele a dombba hanem ellősz felette de a célpont előtt keresztezi egymást a lövedék és elmennek a pitlibe.
Vagy egyszerű textura bug , nincsenek még jól körül határolva tárgyak (kilógnak belőlük nem látható élek)
Vagy a mech nem a fejmagasságából méri az ellenség távolságát a célzáshoz hanem lejjebbről és azt valami közelebbi tereptárgy takarja és azt méri be ezért lősz keresztbe.