MechWarrior Online
-
vaakuum #3330 Tegnap esti érdekesség a havas pályán egy sík tereprészen. Saját mech egy cata 2 db gauss + 2 light lézerrel. Állok szemben egy atlassal, távolság kb 340-350 egység, szóval nincs is messze. Rázoomolva az első zoommal a törzs közepére. A mellpáncélja már piros volt, tehát gyakorlatilag nem volt ok kételkedésre. Mindkét célkereszt rajta áll, a torzóé és a karoké is. Az atlas éppen túlmelegedés miatt pihent, totál szembefordulva vele. Odanyomtam a két gaussal, és meglepetésemre a jobb oldali gauss lövedéke az atlas bal oldala mellett ment el 2-3 robotnyi távolsággal, a bal oldali gauss lövedéke meg jobb oldalon ment el mellette ugyanígy. Gyakorlatilag tökéletesen lehetett látni az X-et, ahogy a lövedékek keresztezték egymást.
Atlas észhez tért, catapulttal léptem hátra, de továbbra is egymással szembe voltunk fordulva, csak én lassan hátráltam, ő meg lépegetett előre, de lőni a hő miatt gondolom még nem tudott. Lement a gauss időzítő, újabb lövés már külön külön, eredmény ugyan az a brutális mellélövés, miközben mindkét célkereszt továbbra is a mellpáncélján. Következő próbára nem volt lehetőség, AC-vel sikeresen fejbeküldött.