MechWarrior Online
-
gorugrany #3217 Sziasztok MWO és remélhetőleg BT fanok.
A másik szvsz igen csak erős összeállítás a Streakpult. Azaz egy A1-es Catapult streak srm 2-kel felszerelve. Ehhez nem árt már érezni egy kicsit a mechek vezetését, mert sokat kell vele rohangálni, kergetőzni az ellennel. Előnye az a nem elhanyagolható tény, hogy jóval könnyebb „befogni” a célt aztán hellyel-közzel a képernyő közepén tartani, mint mindig pontosan eltalálni a kiszemelt testrészt. Bevallom elég béna lövész vagyok. Ráadásul ez bizony masszív 30 pontnyi sebzést jelent többnyire a középső torzóba (jelenleg mindig ezt a testrészt lockolja [és ezt majd javítják a devek] a számítógép, de a két mech helyzete miatt lehet, hogy egy kart vagy oldalsó torzóba csapódnak a rakéták). Igazi light mech gyilkos összeállítás, de a saját súlycsoportjával is megbirkózik illetve az assaultok ellen is megállja a helyét akár 1v1-ben is. Mindezek mellett nem arra való, hogy leálljunk párbajozni, hanem hogy a támogassuk a társainkat és természetesen ebbe bele-bele csúszik egy-egy killsteal is (sőt). Hátránya a kicsi lőtáv mindössze 270m illetve, ha nincs kit befogni (lekapcsol az ellenséges mech), akkor nem indíthatók a rakéták. Éppen ezért én ennek egy picit módosított változatát használom. Kidobtam a jump jeteket 5 ssrm+1 lrm10 kombóval aprítom az ellent. 180-270 méter között minkét fegyverrendszer használható. 180-on belül gyilkos ssrm zápor 270 méteren túl lrm szurkálódás. Ez éppen elég ahhoz, hogy akár face-to-face megközelíthessek egy rám lövöldöző mechet, mert a becsapódó lrm robbanások elvakítják.
Az egész titka, hogy nem nekünk kell az elsőknek lennünk a harcban illetve folyamatosan mozogni kell lehetőleg az ellen hátába. Ha már kialakult a cc, leszakadt egy két lrm boat vagy gyanútlan assault pláne valami kisebb, közel jön egy light a könnyű lrm boat kill reményében. Na akkor bevethetjük magunkat.