MechWarrior Online
-
Ez sajnos a szabad customizáció átka. Mindenki általában csak egy fajta fegyvert rak fel, és kész. Anno mi úgy játszottunk, hogy 3-4 Mech-es csapatunkból én voltam egy Mad Doggal LRM-boat (4x LRM-20 és 4x ER Medium Laser ha valaki a közelembe kerül), hogy a távolról Gauss Rifle-ző emberkéket elkapjam, plusz a többiek páncélzatát megkezdjem, két (vagy három) gyors Jump Jetes Hellbringerek 2 darab LBX-20-asokkal rohant az ellenfélre, hogy lekapja őket. Ha meg tudtam gyengíteni őket, általában 1-2 LBX-20 találatnál többre nem volt szükség már. Effektív taktika volt, de gyilkoltuk keményen a világot a gyors és egyszerű játékélményért cserébe.
Miután már kezdett unalmas lenni ez a helyzet, elkezdtünk próbálkozni alternatív fittekkel, de értelme kb. nulla volt. ER PPC-kkel telepakolt Thanatosok és NovaCat-ek ellen szinte mindegy volt mivel megy az ember...
Szinte egy kezemen meg tudom számolni hány fegyvert használtak multiban a játékosok 99%-a (ER PPC, Gauss Rifle, LBX-20, Large Pulse Laser, Medium Pulse Laser). Ennyi. Pont. Egyszerűen nevetséges volt, hiába nagy kedvencem a világ, maga a multi egy szánalmas sz@r sajnos...