MechWarrior Online
  • FerroTwL
    Nem gondoltam volna, hogy mégegyszer ennyire meg fog fogni a Battletech. Az egyetem alatt minden hétvégén játszottunk a táblás játékkal, néhány haver még saját mechet és kitalált és elkészítette a figurákat is hozzá, sajnos nem találom a fényképeket róluk de nagyon jól néznek ki és nagyon profin vannak megcsinálva. Emlékszem az első játék amivel „komolyabban”játszottam online az MW4 volt. Aztán a Battletech valahogy abbamaradt, már nem is nagyon érdekelt, amíg ki nem próbáltam az MWO-t. A kulcsot kb. 2 hete szereztem (itt a fórumon linkelt valaki egy címet ahonnan kaptam, ezer köszönet érte!) és a régi feeling teljesen visszajött, még a Battletech könyveimet is újra kezdtem olvasni.

A guild wars 2-t teljesen abbahagytam ez miatt, marha élvezetes játék lett. Most dolgozom a 3-ik Catapult és Hunchi variánson, hogy meglegyen a Master fokozat. A játéknak vannak kisebb hibái és a balance-on is kell még dolgozni (khm gauss), de már most nagyon ott van a szeren.

Látom egyre többen próbálják ki a játékot, talán érdemes lenne egy magyar klánt csinálni, mert a legrosszabb jelenleg a játékban, hogy a premade-ket és a pug-okat a matchmaking rendszer összerakja, és ennek totális mészárlás az eredménye. Szóval akinek van kedve csapatban játszani a játékban Ferrohu néven vagyok, nyugodtan vegyen fel friend-be és hívjon csapatba. A játáknak egyébként van egy nem hivatalos teamspeak servere, ahol van magyar szoba is (bár még senkit nem láttam ott). A teamspeak server: Server IP: 109.228.29.191Server password: hG5!4Dg*

ps: Nem tudom hol lehetne megkérdezni, bár úgy tudom Cifu moderátor is, hogy a régi felhasználó nevemet visszakapjam (Ferro_TwL és a név helyén egy töklámpás van), mert az oldal email és jelszót kér, a felhasználónév/jelszó helyett, és mivel ezer éve regisztráltam már nem emlékszem a régi emailre. Szóval van valami lehetőség, hogy visszakapjam a régi felhasználó nevemet?