MechWarrior Online
-
Matusy #2812 Én 72kg vagyok egy kézzel felemelek 40kg-ot. Akkor most én is asszimetrikus vagyok? Nem dőlök el és nem is szakad ki a karom. Nem fogyasztok teljesítménynövelő szereket, és teljesen egészséges emberi testem van. A nagy titok az EGYENSÚLYÉRZÉK ÉS AZ IZMOK MEGFELELŐ HASZNÁLATA.
A mecheknél erre van a gyroscope és az izmokat helyetesítő nemtommi(nem jut eszembe a neve).
Másik része meg teljesen marhaság amiről beszélsz, mert a fegyverek felszerelése nem csak hely és súlyfüggő. Tudod ezeket a fegyvereket irányítani kell és aktiválni hőelvezetés se árt, a lőszeradagolót és lőszertárral összeköttetésben kell h legyen.
Ha egy mech karja a Lézerfegyverekhez lett kitalálva mert ez volt az eredeti terv te pedig megpróbálsz beszuszakolni egy Gaust oda az nem fog müködni. Egy energiafegyvernek nem kell a lőszer ergo nincs is kialakítva neki a megfelelő hely és tárazórendszer.
Meg nem is értem mi az h körszeletbe felrakja. Ennek meg mi a tököm értelme van? Ha vki nem tudja megjegyezni h a mechjének melyik fegyvere hol helyezkedik el és azzal milyen sávba tud lőni magára vessen.
De ne akarjad már h azért egyszerűsítsenek egy játékot mert vannak 50iq-s szobanövények is a számítógépek előtt