MechWarrior Online
-
vaakuum #2524 Őszinte leszek, nekem eddig kifejezetten tetszik a négy trial mech. Egymást osztani nyugodtan lehet velük, bár tény, hogy lesznek náluk sokkal jobban összerakott cuccok is feltehetően. Lassan 5 milkánál járok, Amit trialokkal szedtem össze. Főleg persze a kicsivel. Lerohanom az ellen bázisát, és beállok a közepére...ha hamar visszaérnek a nagyok, akkor még a két perc játékidő sincs meg, de ez a demoralizálás elvileg elég kellene legyen arra, hogy a szisztematikusan előre haladó mieink fókusz-target típusú játék esetén végül megnyerjék a csatát.
Mondjuk én FPS-ként tekintek az egészre, tehát nekem olyan, mint a CS, csak éppen benga nagy gépdögökkel. Trialnál az elején kiválasztod, milyen fegyverrel akarsz menni, aztán szevasz. Addig nem lesz gond ezekkel, amíg az újonnan belépők is hasonló környezetbe kerülnek. Amikor a régiek már kismillió xp-t összeszedtek, és a tulajdonságokat is feltolták az egekbe, és brutális egyedi konfigokkal mennek, ott jön majd elő a frissen belépőknek a szívásfaktor a grindben, szerintem.