MechWarrior Online
  • vaakuum
    Ezekről a rövidítésekről (TAG/Narc,LRM-boat), meg a fegyverek tulajdonságairól nincs valami hivatalos táblázat, hogy mi micsoda, és mit tud? illetve a függesztési pontokról, hogy melyik típusra hová mit és mennyit lehet rakni?
    Tudom ezek lámer kérdések, de abszolúte kezdő vagyok.

Egyébként a farmolási témához nekem az a véleményem, hogy amíg megmarad mind a négy Trila mech, addig nem szólhat senki egy szót sem. A casualoknak is lesz mivel lődözni egy fél órácskát, ha kedvük tartja, hiszen a trial mech, ahogy én látom, valami 9 milka körül van, ha magadnak akarod megvenni. Természtesen ahhoz nem jár xp, de azért lehet játszani nagyobb súlycsoportban is gyakorlatilag az első pillanattól kezdve.

Amit viszont én nehezményezek, az a többfajta fizetőeszköz. Szerintem fölösleges, és nagyon zavaró.

Vagy ez azt is jelenti, hogy lesznek olyan tartalmak, akiket csak fizetős játékosok tudnak elérni, tehát nem csak farmolást lehet vele kiváltani, hanem valamilyen bónuszt is lehet venni (armor, fegyver, plusz függesztési pont, mittomén), amit az egységsugarú userek nem fognak tudni elérni.

Egyébként Memória-allokációs hiba csak nekem szokott lenni? Mert néha látok másokat is ingame, akik a pálya betöltés és játék elindulás után rövid időn belül (<30 másodperc) disconnetálnak. Feltételezem ezek egy része tényleg kinyomja, de lehet hogy mások is kifagynak néha?