MechWarrior Online
  • Masakari
    Akkor az en osszefoglalom(FPS-t nem lattam kiirva sehol):

Meglepetesemre megy a laptopon,bar a havas palya kicsit laggos/a ping miatt alig talalok el valakit is :D A masik 2 map viszonylag okes,de otthoni gepen ezerszer jobb lesz ebben biztos vagyok.

Iranyitas: nekem az mw4 utan ez nagyon furcsa,valahogy az only billentyuzettel jobban tudtam celozni anno mint most a kotelezo bill+eger komboval,de alapvetoen sokkal fapadosabb az egesz mint mech4ben volt.Illetve ha a jenner-el szaladgalok alig birok celozni ami reszben amiatt van hogy a laptop nemigen birja a motort.
    Volt olyan is hogy leallt az elottem levo mech,megalltam a kis Awesome-al,beceloztam bum 3 ppc,erre vissza kerul par meterrel,WTF? odacelzok lovok,erre meg vissza kerul a korabbi helyere(meg mindig leallva) na kossz…:D

Mecheket meg nemigen probaltam modositgatni csak vettem 2ot(de meg a penzbol ahogy neztem kijonne 1 Atlas is meg akar meg 1 mech :D).Egyenlore megfelelnek a stock dolgok,majd ha megkapom a founders bonuszokat akkor raallok erre is.

Maga a belso nezet engem kicsit zavar,mert nem latom rendesen hogy milyen fegyverrel talalak el(es milyen iranybol),csak dolongel a mech meg azt latom hogy valtozik a szine az adott modulnak(ami zavaro mert csak a korvonal nem a teljes resz szinezodik…)illetve az is hianyzik hogy nem tudom a mech allapotat vonalas modra allitani mint a mech 3-4ben. Meg meg sok minden(PL nem lattam hogy a radart ki lehet-e kapcsolni kis extra lopakodashoz). Amit orky irt az velem is volt hogy Atlaska betolatott 1 epulet moge es rendesen egybol eltunt,de ettol fuggetlenul szetkaptuk mint debil gyerek a mikulas csomagot.
    Nagyon erzodik hogy meg van novelve a mechek pancelzata,sokkal tobbet bir minden mint mech4ben pl.
    stbstbstb sok aprosag amit vagy nem vettem meg eszre vagy nincs is benne.

Illetve a sok halal ellenre volt 2 killem :D egy Atlas es Catapult banta a dolgot:))
    Ja es el ne felejtsem, a weapon groupokat bellitani 1 remalom :D