MechWarrior Online
-
Az a nagyon-nagyon-nagy félelmem, hogy túlvállalták/túlvállalják magukat. Ahogy az eddigiek alapján sejteni lehet, a frakciós csaták legalább három hónapot csúsznak a megjelenéshez képest. Ha jól sejtem, akkor ez azt jelenti, hogy marad a mostani vegyesfelvágott, a'la WoT quick battle. Nekem meg bántja a szemem, amikor az egyik oldalon egy Kurita közösködik egy FedCom-al, a túloldalon meg Kurita, Marik és Kapellán játékosok állnak. Tiszta téboly.
A WoT-ban se szoktam meg soha, hogy Amerikai-Német-Orosz-Francia (és kínai) felségjelzésű harckocsik vegyesen állnak az egyik oldalon, velük szemben meg ugyanilyen vegyesfelvágott. Legalább akkor arra figyeltek volna, hogy be lehet állítani, hogy milyen felségjel legyen a harckocsikon, és akkor oké, zsákmányolt harceszközök, no. De nem, még ennyi se fért bele. Ez így meg gáz. (a másik két fájdalmam meg a Match-maker és az Arty...)
Na most ugyanez itt is meg van, meg lesz. Jövőre hatványozottan. Jönnek a klánok. Ötletem sincs, hogy akarják megoldani, elárulni nem akarják (szerintem ők sem tudják), szóval...
Mechválasztás: Minden esetben vannak specializált Mech-ek, Catából meg Atlasból is van Kurita kiadás, PPC-kkel, szóval lehet válogatni - viszont gázos, hogy a Prémium Mech-ekről kulipintyót se tudunk. Milyen hardpointjaik lesznek, milyen fegyverekkel lesznek felszerelve... semmit.
Nekem amúgy az Atlas felé hajlana a szívem, de ez a halálfejes festés nekem nemgyerebe. Szóval a másik kedvenc lesz, ha lesz, az pedig a Púpos... :D
Hogy mikor? Végül is elhatározás kérdése... Lehet megveszem a jövő héten, de mint említettem, sok még a félelmem, és sok a bizonytalanság. Mikor lesz pl. EU szerver? Az NA szerver 8vs8 esetén sem tökéletes, messze nem, az LRM-boatozás meg azért csak rövid ideig humoros...