MechWarrior Online
  • Masakari
    Ha jol meg lesz csinalva mint ahogy a konyvekben volt mindig a leiras,akkor a light mecheknek meglesz az elonye, hogy mint a legyek fognak a nehezebb gepek korul rohangalni es szet cincaljak,de ha bekapnak 1 talalatot az komolyan fajni fog nekik. Ha nem akkor sajna nem sok hasznuk lesz:/

lb-x engem nem erdekel mennyi lesz meg mi kell hozza nekem az kell,imadom azt a fegyvert.Csak az a kar hogy a meglevo mechek kozul egyedul az Atlason van ertelme hasznalni,marmint konfig szerint ott van ertelme.Esetleg a Hunckbacken de az a mech meg sose jott be. Esetleg ha valoban Highlander/Orion/Black Knight lesz meg bent akkor azokra van ertelme felpakolni.

Meg az is erdekes lesz hogy melyik mechek milyen standard fegyverzettel lehet majd megvenni,mert pl az Awesome alapbol ugye 3 ppcvel rendelkezik es gondolom az se lesz olcso fegzver.A Highlanderen van Gauss alapbol stb stb Illetve az is 1 eredekes keredes szamomra hogy ha veszel 1 fegzvert akkor azt akarmelik mechre felrakhatod-e tehat lesz-e fegyver raktar,vagy csak az adott mechre amihez veszed.Szoval ugy ertem hogy lehet hogy lesz egyfajta vasarlasi hullam bizonyos mechek eseteben mert nagyobb mennyisedu fegyvert lehet majd szerezni vele aztan mech elad a fegyverek meg atszerel masik mechre amin szukseg van ra.