MechWarrior Online
-
ne a regénnyel gyere mert annak ehhez semmi köze,másrészről meg tudhatnád hogy Kai csak a Yen Lo Wanggal megy:P
Ehhez képest ugye az egyik legnagyobb győzelme egy Hatchetman-al érte el, nemdebár? :P
De hangsúlyozom megint AZ IGAZI BT-SEKNEK(akik x éve imádják a világot olvastak x könyvet játszottak x BT játékkal) KEVÉS LESZ A 4 SLOT!
Ezek szerint én nem vagyok igazi BT-s? Afene vigye el, pedig már azt hittem legalább ezt mondhatom magamról...
és most nem a fent tartási költségekről beszélek hanem pl néha jó menni párat ritkábban használt de a játékos által kedvelt mechhel,és ehhez az kell hogy legyen hely ahol tárolod, hogy ne kelljen mindig megvenni ha épp kedved szottyan hozzá. nem tudom milyen megfogalmazásban írjam még le mire megérted mit akarok mondani:)
Pontosan értem mit akarsz mondani, én meg jeleztem, hogy nem úgy tűnik az eddigiek alapján, hogy így fog működni a dolog. Nyilvánvalóan azért fenntartható lesz több mech is, és MW-ért vehetsz további slotokat is a hangárba (hiszen látható, hogy négynél több kocka is van ott, elsötétítve). De miután itt egy Mechwarrior szerepében tetszelegsz, ügyelni kell a pénzügyeidre is, egy kis szerepjáték elem, ha lehet így fogalmazni. Ha harcolsz, kapsz pénzt, pénzből vehetsz és fejleszthetsz Mech-eket. De nyilván nem úgy lesz belőve a dolog, hogy a pénznek ne legyen értéke, különben mindenki max.-ra fejlesztett mech-ekkel rohangálna. Éppen ellenkezőleg, mindenért küzdeni, dolgozni kell... Ez benne a szépség.
Vagy gondolod, hogy a BT világában úgy szórták a Mech-eket, mint a konfettiket? :)))
Amúgy a lőszer újra töltés szempontjából az energia fegyveres mechek nagy előnyben lesznek. Lehet itt valami mech+fegyver karbantartási költséget kellesz fizetni szerintem.
Nem tudni még, de kétlem. A lőszerárak viszont láthatóak, és azért annyira nem tűnnek vészesnek a MEch-ek áraihoz képest.