MechWarrior Online
  • Masakari
    Cifu: Teny hogy azok nem online jatekra keszultek fokent de azokban is volt multi!:p
    es ertem mit mondasz de nekem akkor is keves ettol fuggetlenul a 12:) Topicot nem olvastam vissza,van 1 par komment,csak eszembe jutott,probalok napra keszebb lenni;)
    (Raven ofc Liao mech jo hogy elterjedt volt:) )

Bucser:Annyira nem vagom a tablast,tavaly vettem az elso mechjeimet es az elso meccsemet is tavaly toltam(1 dbot),iden fogom a kov adagot,sajna nem valami elterjedt mert tul aprolekos es emiatt lassu.

Magahoz a jatekhoz pedig,a 12 nekem azert is keves mert en gyakran valtogatom hogy mivel megyek(ha csak a mech 3-4re gondolok vissza),es a light mechek kozul nem sok van ami tetszik az IS gepek kozul,klanos gepek meg most nem jatszanak ugyebar. Alapvetoen en 50 tonnatol erzem jol magam,alatta csak szenvedek/baromkodok. Szoval ebbol kifolyolag remelem hogy az utolso heavy es assault mech valami kedvelt tipus lesz pl:Highlander,Orion,Black Knight,Marauder ami most igy hirtelen eszembe jut(mondanam az Annihilatort is de az is 100 tonnas,meg 49-ben ha jol remlik meg mindig csak a Dragonyosoknak volt ra gyartasi monopoliuma).