MechWarrior Online
-
Nos még néhány nap és teljes lesz a lefordított könyv gyűjteményem ami 33 részből áll (tudtommal teljes) és nagyon nehezen beszerezhető volt több ízben az utolsót rendeltem, akár csak most (ajánlom hogy megtalálják a raktárban).
De belépőnek elég ez is Kerenszkij vére trilógia ez a kezdet, újra kiadót formában és az alapokat megismered belőle. (megrendelni meg találd meg hol éri meg neked)
Engem igazán a Sötét Korok részek már nem is érdekelnek, tehát nem is veszem figyelembe őket, mert ott már annyira mélypontra süllyedt a világ szerintem ahol már lassan középkori szintet érnek el.
Súlyosan megrongálódnak a Hiperpulzus átjátszok, elszigetelődnek egymástól a világok sok helyen kiskirályságok, egyéni diktatúrák jönnek létre. Még mélyebb szintre süllyed a technológia , a Mech-ek már szinte nem is használják a fegyvereiket csak egymásnak esnek mech méretű fejszével meg karddal
Az ugróhajók az egyetlen most már nem csak utazási de kapcsolat tartási lehetőség (hm a javítás nem lehetséges mert elveszett a technológia meg hát sok időbe telik, bezzeg a szabotázst egy időben mindenütt megcsinálják
és a fekete doboz technikát sem lehet használni megfelelően meg hát nincs is annyi stb.
)
És persze pusztítják őket a megszerzésük vagy megtartásuk érdekében. De új nem lesz javítani nem lehet stb stb stb.