az xbox egyetlen előnye a moduláris felépítés,az ember vesz egy alapgépet 45ezerért elkezd vele játszogatni,majd észre sem veszi és elkezdi bővitgetni,valszeg kell bele vinyó(forza 3-nál ha jól tudom már kötelező lesz),esetleg szükség lehet wifi adapterre,előfizet live-ra,és máris ott a ps3 ára...Az illúzió megvan,hogy feleannyiba kerül,de mégsem...A dizájnt és a felhasznált anyagok minőségét ne is említsük,az extra funkciókat meg végképp ne..
Alapból egy ps3-al max az x360 elite van partyban,de az is 69e forint,ha jól tudom abban van egy 2e forintos HDMI kábel(ami számomra pl totális pézkidobás lenne),viszont nincs benne wifi,az megint 12-16e itthon...+ live előfizetés,kb 2 évvel is számolva egyértelműen drágább,úgy,hogy a közép-felsőkategóriás bluray lejátszó ott van a másikban....
Úgyhogy én azt mondom,a ps3 annak függvényében NEM drága,amit tud,más kérdés,hogy a gamer társadalom hány százalékának szükségesek ezek a funkciók..de ahogy a live népszerűségét nézem,nagyrészük már rég belefrocskölt plussz lét a kiegészítőkbe,csak nem számolt utána.