• BenceYCE
    Elnézést ha valaki már megemlítette, nem volt időm végigolvasni a hsz.-eket, de javítsatok ki ha rosszul tévedek, a M$ Qrva nagyot bukhat ha nem sikerül a Bing-jét felfuttatni, ugyanis sűrűbben használjuk a keresőjét a Guglinak mint az összes M$-os alkalmazást együtt véve. (legalábbis nálam ez a statisztika) Szerintem ha nem akarja a M$, hogy óriási szeletet lekanyarintson a tortából a Gugli azzal, hogy megszünteti IE alá a keresőjét, akkor fel kell kötnie a gatyáját. Játékra előbb vesznek az emberek konzolt mint 2 évente új VGA-t és akkor a vasról még nem is beszéltem. Irodai munkában meg eszembe jutnak a cikkek, hogy számtalan önko. és egyéb hivatal váltott az itt sokak által leszapult linux-ra. A helyzet az, hogy a MS nem elbaszta a Pistát vagy a 7-t, hanem nincs igény a további fejlődésre. A többiek meg behozzák a lemaradásukat. Míg a fizető ügyfelek joggal várták a M$-tól, hogy a pénzükért kapjanak cserébe fejlesztést és támogatást, addig a kalózmásolatok használói nem támasztanak ilyen elvárásokat, egyszerűen csak élvezik amit mások kikapartak nekik. Nekem aztán édes mindegy lesz, hogy melyik oprendszert fogom netezésre használni. A torrent seed-elés miatt egy netbook-nak már így is mennie kell itthon 36W-tal, nem fogom beröffenteni az 500W-ot, hogy M$-t használhassak. A Mac sznobizmustól meg a hideg is kiráz. A Szifon a saját szegmensében jó, mert a telefonoknál amúgy is muszáj kompromisszumot kötni. Na de egy jó vasat összehajigálok win alá fele annyiból mint amennyiért az Alma beárazta a Mac-et. Értem én, hogy az egyik trabi, a másik meg Ferrari, de bazz ki a rák engedheti meg magának idehaza a Ferrarit? 90k-ért komplett 2 magos gépet összeszórsz. Mennyi is a legalja a Mac-nek? 120k-ért kéz alól kapok gari nélküli netbox-ot? G8-akon belül még elmegy, mert aki hülye inkább megveszi a hozzá nem értését, aztán használja. De aki egy retkes M$-t is "torrentről frissít" annak nem lesz a kedvence a rákbeteg almagyáros.

Jelige: Aktív hang- és/vagy videóvágósok, meg "kell a munkámhoz" c. fejezetekkel kíméljetek, mert én is ahhoz az igencsak nagyobb többséghez tartozok aki magasról leszarja, hogy annak az 1-2 %-nak miért "muszáj" Mac-et használnia a munkájához. Gondolom Amcsiban az emberek 90%-a videóvágásból él.