Nem kell nekem semmit így vagy úgy vennem. Az evolúció elmélete bizonyítva van. Az, hogy a laikusok (és ezt most nem pejoratív értelemben mondom) nem látják be ez egyszerűen amiatt van, hogy akárcsak minden más bonyolult tudományos elméletet ezt is igen igen nehéz felfogni. A többivel ellentétben azonban ez az elmélet igencsak böki a csőrét sokaknak, akik a saját agymenésüket akarják az emberekre erőltetni, így próbálkoznak belekötni mindenhonnan, legtöbbször anélkül, hogy egyáltalán értenék, hogy miről van szó.
"A tudományban a bizonyítás a legfontosabb, amíg nincs bizonyítva egy elmélet, addig tényleg egy elmélet marad, amit nem lehet ténynek tekinteni."
El vagy tévedve. A tudományos elmélet egyik legfontosabb tulajdonsága éppen a cáfolhatóság, vagyis, hogy az elméletet ha megfelelő új bizonyítékok kerülnek elő meg lehet változtatni vagy el lehet vetni. Éppen az a legfőbb különbsége a tudományos és az áltudományos elméleteknek.
Már többször leírtam: Attól, hogy ti itt kitaláljátok magatokban vagy valami áltudományos mesemondó beszéde alapján, hogy mi az evolúció, mi a szelekció, mit csinál a mutáció, aztán frappánsan megcáfoljátok nem jelent semmit, mert nem vagytok tisztában a fogalmakkal (kinek nem inge...)
Ennyi erővel én kitalálom magamnak, hogy a tehén az egy lila hatfejű, négyfülű repülő állat. Ilyen állat márpedig nem létezik, vagyis a tehén nem is létezik. Dehogynem, csak amit én kitaláltam az nem azonos vele...