• Yv@n
    "En az eu helyeben az egyenloseg neveben koteleznem a google-t a konkurens bongeszok (pl. internet explorer) beepitesere"

Azért megnézném MS arcát, amikor beállít hozzájuk alaki az EU-tól közölni, hogy a google büntetése az, hogy kötelesek berakni az OS-be az internet explorer linuxos változatát, ami nem is létezik. Egyúttal kötelezve az MS-t ennek lefejlesztésére :D

"Ma mar nehezen ertheto, hogy linux alatt az osszes driver-nek az adott kernelverziohoz kell alkalmazkodnia a helyett, hogy minden kernel verzio futtatna minden drivert. Windows alatt erre lehetoseg van"
    Ahogy egy ideje linux alatt is, de aki nem követi igazán az infókat, az nyilván elsiklik felette.

"A linux ezzel szemben nem fejlodik, gyakorlatilag a 2.0 verzio ota foltozgatjak"
    Ez gondolom valami vicc akar lenni :) Én csak érdeklődés szintjén átlapoztam nemrég az utolsó 4 kernelben implementált változások listáját és épp az ellenkezőjét láttam, miszerint mennyire keményen beletapostak a gázba egyes fejlesztésekkel. Netán másképp értetted, szűkítve valami alrendszerre?