• TothLaci
    Én azért nem várok túl sokat egy Linux/Unix operációs rendszertől.
    Jónak jó, érdekesnek érdekes, de NEM ez az operációs rendszer váltja meg a világot. És miért nem? Talán azért, mert a legtöbb legjobban használható program Windowsra lett készítve.
    Én már kipróbáltam a Linuxot, amatőr szinten már egész jól tudom kezelni, kipróbáltam a Machintosht, a Windows 98, XP, Vista, 7 operációs rendszereket.

És mi a véleményem? Az, hogy összeségébe véve Windows XP a nyerő. 2001-ben ez sem volt egyszerű oprendszer, de mára az lett, legtöbb használhatóbb program ezen fut a legjobban, természetesen a vírusokkal együtt. De ha figyelmes vagy, van esély a megelőzésére.

És mi lesz a jövőben? Amint a pc technika elkezd JELENTŐSEN! változni, annál figyelmesebbek lesznek egyesek az EGOista Microsoftól, és az ismert Windows név legendává fog változni. Fel fogja váltani egy sokkal biztonságosabb, gyorsabb és ingyenes operációs rendszer, ami fejlettebb UNIX alapon fog működni. Google ezt jól tudja, ő versenybe akar szállni, de ahhoz kell a felhasználói tábor megszerzése, hogyha fordul a kocka, őt válasszák, tudjanak róla. Ez a Chrome OS csak az előszele az igazi próbálkozásoknak, még hosszú az út.
    A nagytestvér pedig igen, jelen van, lesz, amit valszeg modern marketing célra készítenek el.