avagy a bűnözők.
  • ocriaf
    #741
    .. élteti a f@szom, de az, hogy elégetett jónéhányat közülük, kicsit szimpatikusabbá teszi .. az meg tény, hogy amit sikerült elérnie, azt nem sokan tudnák utána csinálni. fogalmazhatunk úgy is, hogy ha nincsenek az oroszok, akkor ma fél európa németül beszélne.

    -megoldás sajnos nem sok van, de sztem az, amit anno a fidesz kezdeményezett, miszerint a támogatásokat jövedelemadóból leírható módon kaphassuk kézhez, járhatónak tűnik. menjen dolgozni a koszos. hogy senki nem alkalmazza őket, annak oka van, én sem veszek fel cigányt .. de akkor hajrá, közmunkára kell fogni őket, szedjék a gyapotot, takarítsák az utcákat, építsék az autópályákat, stb..
    -családi pótlék 2 gyarekig járjon, többnél ne. aki nem képes megteremteni az anyagi javakat az eltartásukhoz, az ne csináljon 23211 gyereket, és főleg ne verje a hivatalok ajtajait segély után.
    -külön iskolákat kell nyitni nekik (mert a rendesen talulókat borzalmasan visszafogja, nem lehet haladni a sok gyökér mellett), + vezessék be, hogy az után a réti nigger után, aki nem jár be az iskolába, kétszer egymás után évet ismétel (vagy valami ilyesmi), ne kapjon a szülő semmit.
    -a megélhetési bűnözés fogalmát el kell törölni. aki akár 5 forint értékben megkárosít valakit, azt közmunkára kötelezni.
    -visszaeső bűnözőkre hatványozott büntetést kiszabni, többszörösen visszesőkre életfogytiglan.
    -büntethetőség korhatárát lecsökkenteni.
    -"amerikai típusú" jogokat a rendőröknek, és nekünk is. ha valaki belép a portámra, arról nyugodtan feltételezhessem a legrosszabbat, miszerint éppen engem akar megölni, és kérdés nélkül pofánlőhessem. SEMMI keresnivalója más telkén senkinek.

    .
    .
    .

    soroljam még?

    .
    .
    .

    bárcsak valakinek az érdekében állna megtenni ezeket a lépéseket.