avagy a bűnözők.
  • High end PC #656
    Hihetetlen, mondom, hogy ide egy új Adolf Hitler kell, aki írtja a cigányokat.

Az én tapasztalatom a cigányokról: alapból nem vagyok rasszisra, nem érdekel, hogy valakinek fekete a bőre, két feje van, vagy hupilila a haja. De már gyerekkoromban megtanultam a leckét: cigányokat messze elkerülni. Ezek primitív állatok, közük nincs egy átlag értelmiségű embrehez sem.
    Kb 10 éves se voltam, amikor az egyik nálam idősebb kancigány szó szerint agyonvert, csak mert kiejtettem a számon a cigány szót a háta mögött. Húgomat szintén megverték.
    Aztán 14 évesen ketten odajöttek hozzám fényes nappal az utcán mikor hazafelé sétáltam, kiraboltak, épp hogy magam meg tudtam ellenük védeni, villogtatták a késeiket, hát akkor inkább vigyék a walkmanom...
    19 voltam, mikor épp eljöttem szülővárosom (Siófok) egyik falatozójából, mikor jópár kancigány egy baseball ütővel bement és széjjel verte a berendezést és a pultost, ki tudja miért...
    Szóval a rasszizmusom irántuk okkal fakad, mint ahogy itt mindenkinek. Tenünk kell ellenük, ez tény, a gyerekeimet is ki kell valahogy engednem majd az utcára.