754
avagy a bűnözők.
-
#674 nem muszáj írtás...csak menjenek el!!!
sztem minden család áldozna pár ezer forintot 1-1 fő utaztatására..de nem retúrjeggyel :D -
#673 Arrol nem beszelve ,hogy valoszinu ezek is elkezdenenek irtani minket... felelembol,ellenallasbol. Oda-vissza menne a dolog. pl: betornek valakihez es kenyszeritik ,hogy bujtassa oket. Az egy dolog ,hogy regen sajnaltak a zsidokat es bujtattak oket ,de ezeket ki bujtatna? Senki... -
#672 Egyébként amerikának volt esze a vízummal.Itt is az kéne ki toloncolni őket az országból és megfelelő anyagi hátérrel rendelkezőket be engedni. -
#671 nem is népirtás kéne,hanem normális törvények, kettős mérce megszüntetése.
a pozitiv diszkriminicáiót meg kell szüntetni amit a cigányok élveznek. -
#670 "az ország jövőjének annyi meg egy bambi"
Miért most mi a jövőképünk? -
#669 Próba szerencse -
#668 Így is mi vagyunk .... -
High end PC #667 Oké, túlreagáltam, de már én se bírom ezt a helyzetet! -
#666 a népírtás első látásra a legegyszerűbb lenne. de most gondolj bele. mi lenne Magyarországgal? hogy tekintene ezek után a világ ránk? egy kalap alá vennének minket a nagy diktátorokkal és anarchistákkal, akik milliókat öltek, az euból automatikusan kizárnának stb. amerikában film készülne róla, amiben persze egy hős kancigány lenne a központi szereplő és a magyarok a gonoszok. az ország jövőjének annyi meg egy bambi. az ilyesmit is végig kell gondolni. -
#665 azért nem hiszem hogy mindegyik cigánynak ott a zsebébe az éles lőfegyver.
inkább az uzsorásoknak van rendes fegyverük.
azok nem hiszem hogy az utcán fognak kirabolni.
-
#664 sajnos a gazdagabbaknak,úgy mond cigánymaffiának vannak fegyók,autómaták is
ahogy apám összeszámolta 4 kis stukker jut 1-1 szobára
2 a fiókban,1 a szekrény tetején..1 a családfőnél...meg az alaksorban elrejtve egy szekrényben a komolyabbak... :S
tehát ezek ellen,mehetsz baseball ütővel... -
#663 Gratulálok komám.
Arra nem gondoltál hogy nála esetleg éles lőfegyver van... -
#662 az a gáz, hogy többel kötjük be. te ököllel mész, ő boxerrel, te gázsprével, ő késsel, te késsel, ő pisztollyal. még ha az embernek van is tapasztalata az önvédelemben, nem tanácsos leállni ellenük, mert ők nem félnek ölni. ezek vadállatok, ösztönlények, akik bármire képesek. -
High end PC #661 Persze, akkor nem tanultad te meg még más kárán a leckét. Aztán egyszer csak felkutatnak majd téged nem ám 2-en 3-an, odjaönnek a házad elé vagy 50-en legalább, és a rendőrség sem fog segíteni... Nekik is van családjuk... Most 4 rendőr mit tudna csinálni 50 dühöngő felfegyverzett cigány ellen? (lásd a múltnyári Siófoki balhét, amikor több száz kancigány vonult fel hasonló eset miatt, a rendőrség se mert kivonulni) Más úton kell megszabadulni tőlük. Egy diktátor kell, aki felállít egy hatalmas országos hadtestet, akik harckocsikkal és katonákkal járják felfegyverezve az utcákat, és módszeres írtásba kezdenek. Nincs más megoldás. -
#660 jah...csak 2rugó rá a zengedííílllyy...
amúgy elviszem én a skulót anélkül is... :D ;) -
#659 ha valamelyik cigány belétek köt és vagytok 2en 3-an húzzátok elő a kabát alól valamit és tanitsák tiszteletre a fattyakat!
hordjatok magatoknál gázpisztolyt,az legális.
-
#658 "Hihetetlen, mondom, hogy ide egy új Adolf Hitler kell, aki írtja a cigányokat." -
D00M #657 Ja, csávó komplett psycho, nem normális, 2 cigányt nyírt ki mint a huzat. Őr volt egy gyümölcsösben ahova cigányok lopni jártak, emberünk kivitte a sörétest. Egyet a fáról szedett le vele egyet egy méterről lőtt mellkason. Bekerült a börtönbe, életfogytig. Általában 2-3 év alatt megtörik mindenki és össze lehet tenni valakivel, 10 éve van bennt, és még mindig egyedül. Nem mernek senkit mellérakni. Kijelentette ha cigányt kap az egy éjszakát nem fog túlélni mellette. Így más színnel se nagyon próbálkoztak. -
High end PC #656 Hihetetlen, mondom, hogy ide egy új Adolf Hitler kell, aki írtja a cigányokat.
Az én tapasztalatom a cigányokról: alapból nem vagyok rasszisra, nem érdekel, hogy valakinek fekete a bőre, két feje van, vagy hupilila a haja. De már gyerekkoromban megtanultam a leckét: cigányokat messze elkerülni. Ezek primitív állatok, közük nincs egy átlag értelmiségű embrehez sem.
Kb 10 éves se voltam, amikor az egyik nálam idősebb kancigány szó szerint agyonvert, csak mert kiejtettem a számon a cigány szót a háta mögött. Húgomat szintén megverték.
Aztán 14 évesen ketten odajöttek hozzám fényes nappal az utcán mikor hazafelé sétáltam, kiraboltak, épp hogy magam meg tudtam ellenük védeni, villogtatták a késeiket, hát akkor inkább vigyék a walkmanom...
19 voltam, mikor épp eljöttem szülővárosom (Siófok) egyik falatozójából, mikor jópár kancigány egy baseball ütővel bement és széjjel verte a berendezést és a pultost, ki tudja miért...
Szóval a rasszizmusom irántuk okkal fakad, mint ahogy itt mindenkinek. Tenünk kell ellenük, ez tény, a gyerekeimet is ki kell valahogy engednem majd az utcára. -
#655 gyümőcs? -
D00M #654 Közkívánatra. Vivent, azt hiszem Kalányos, de ebben nem vagyok biztos, Lászlót pár hónapja szállították át valamelyik borsodi galambducból meg nem nevezett okok miatt. Vivien (ezt a nevet szerelme Béla adta neki)külsőre átalagos sittes, ismertető jele, a jobb hatásfok miatt kivert első fogai... (gyengébbek kedvéért ne tudjon fogazni :D) Namost a rabok levelezhetnek egymásközt ha az ügyeletes nevelőtiszt van olyan jófej és elviszi A-ból B-be a küldeményt. Természetesen elolvasa (ha tudja :D) a levelet. Namost a Viven által írt levélben igazi gyönygszemre talált. A megélhetési bűnöző erotikus regényírókat megszégyenítő tehetséggel írta le mit tenne szeremével Bélával. A különböző anális, orális élményeken át a mindenre kiterjedő testnedvecseréig bezárólag volt ott minden. Az egész állomány ezen röhögött napokig, aztán jött a válasz hasonló élmények felsorolásával. Ők a mi megélhetési bűnözőink, és egy teljesen szokványos hétköznapjuk, tőlünk biztonságosan elzárva, jó kezekben De az alföldi gyümölcsös őr storyja a kedvencem :D -
#653 no comment...
#650 egyetértek:DD -
#652 téged ismerlek,vagyis nem személyesen...te készítetted,azokat a király összevágot zenés feri videókat :D -
#651 "Emlékszünk-e még a „mi folyik itt Gyöngyösön” örökbecsű videóra, ahol egy vad cigány kiakad saját vélt nyomorúságán. Akkoriban egy ország nevetett rajta, a retkes sztár lett és ez tetszik neki. Annyira, hogy fajtársa mobiltelefonjával a jelek szerint rendszeresen készít róla felvételeket, aktuális magyar-cigány konfliktusokról kérdezve őt."
-
#650 nem tudom észrevetted-e
de ma nincsenek itt a modik,de,ha megjönnek akkor lesz faszolás,hogy mit csináltunk
én mondom "Az SG az internet elmegyógyintézete".. :D -
#649 Mocsadék aljanép cigányok!!!!!! az a baj velük hogy élnek... Rajtunk élősködnek lopják a pénzünk nem dolgoznak, nincs már senki sem biztonságba miattuk undorító én az összeset lelőném, gyerekeket pedig addig dolgoztatnám amíg 14 éves nem lesz és utána lőném le... csak az a szerencséjük hogy sajnos én nem fogok olyan pozícióba kerülni ahol törvénybe vehetném a cigány üldözést... szakadjon rájuk az ég -
#648 ?:D -
#647 Amit én nyitottam cigányos totyikot az persze egyből csukták,pedig azért az normálisabb volt,nem ilyen alcímmel avagy a bűnözők.
Mondjuk tőlem maradhat ha bírják a moderátorok. -
#646 Nem SG-n, hanem Gyöngyösön! :)
-
Unreal1942 #645 ezerig meg sem áll. akkor akarnak tékelni az adminok -
#644 nyugalom,még most örömvanmegbódottá :D -
#643 Ezt már be sem zárja senki?
Mi folyik itt az sg-n...?
:(
-
#642 meselj. hallgatunk :D -
#641 lóól a topik,még mindig nyitva van :D ilyen nincs...történt valami,vagy mi a fene? :D -
#640 Írhatod -
Dean Winchester #639 halljuk :) -
D00M #638 A börtönös témához hozzászólva, csapattársam börtönőr. Mesél dolgokat, a börtönben 75-25 arányban vannak cigányok és magyarok, ez az arány szinte állandó sosem tér el a fegyházak közt. A magyarok a börtönben vagy megszoknak vagy megszöknek. Hihetetlen milyen dolgok mennek ott... ha érdekell titeket szívesen leírom "Vivien" sztoriját vagy más érdekességeket :D -
Braveheart #637 Az erőszak erőszakot szül... ők erőszakosak, ezért mi is, emiatt ők mindinkább azok lesznek stb stb stb...
Mint ahogy mondtam én is előítéletes vagyok egy kicsit. De ez amerre most haladunk, nem vezet sehova, abban biztos vagyok... -
#636 Ja, az aknákat kihagytam mi? -
#635 Nincs itt semmiféle béefkettes nyomulás, ez rásszizmus! :D