avagy a bűnözők.
  • wander01
    ami itt megy az egy vicc. csak az védi őket aki:

a. az
    b. nem jár utcára, nem olvas ujságot meg néz tévét és híreket (megfelelő szellemi cenzurával levonja a következtetést)
    c. valami álomvilágban él

mert reális nem tud lenni, és nem is tudom neki megmagyarázni hogy hülyeségeket beszél, mert egy kis pöcs aki nem dolgozik, nem gondol bele hogy a fizetésemnek(ha lenne neki akkor az övének) a felét állambácsi elveszi, és ilyen tetveknek adja, akik azt el is várják mint jogos jussukat, meg csinálják a kölyköket orrba-szájba mert akkor több jár. és mint hallottam rokonságon belül még jobb gyereket csinálni mert a nyomiért még több jár. Én meg fizetem neki az egész életét, a zabálnivalóját, a ruháját, a piáját-drogját, a betegellátását, és ezek mellett még rettegjek is tőlük mikor szembe jönnek az utcán. nem sántít ez valahol? ÉN MIÉRT NEM KÉRHETEK SEGÉLYT? HA ŐK KAPNAK, ÉN MIÉRT NEM KAPHATOK? mert fehér vagyok? ha azt csinálnám amit ők, és basznék dolgozni, rövid uton éhen döglenék. ők miért nem tudnak? Rohadt, gátlástalan, parazita népség akiket már évszázadokkal ezelőtt rendre kellett volna tanítani, de nem, mert nekünk jobb ha valami szomszéd ország seggét nyaljuk hogy azok uralkodjanak mert nekünk ugysem megy. Ez a probléma, birka nép a magyar, és amig pofán nem lesz baszkodva (lassan azért eljutunk odáig) addig ez így fog menni. sebaj, addigra ugyis többség lesz kisebbség helyett :( ez a legszomorubb