avagy a bűnözők.
-
homeless #461 Engem illettél ezekkel a megtisztelő jelzőkkel? Mert ha igen, akkor nem tudom, hogy sikerült erre a következtetésre jutnod, mert én nem a cigányokról beszéltem hanem rólad és az összes liberális semmirekellőről, akik hagyták, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Ha 15 évvel ezelőtt elkezdtünk volna beszélni cigánybűnözésről, akkor nem itt tartanánk. Jobban mondva nem nekünk hanem a médiának és a politikusoknak kellett volna beszélni róla, mert az emberek eddig is tudták, hogy mi van. Én pl nem ismerek személyesen olyan embert aki ne utálná a cigányokat, ugyanakkor nem ismerek egy szélsőjobbost, Magyar gárdást vagy nácit se. Hogy van ez?
Most már valami elkezdődött, de sajnos még mindig vannak ilyen hozzád hasonlók, akik próbálják elferdíteni, azt amivel a magyar lakosság 90%-a minden nap találkozik. Te tényleg hülyének nézel mindenkit?
Én nem azt mondom, hogy olyan törvényeket kell hozni ami csak a cigányokra vonatkozik, hanem olyanokat, ami mindenkire vonatkozik, de leginkább a cigányokat érinti. Ilyen volt például, amikor volt róla szó, hogy csak az a család kaphat segélyt, amelyik iskolába járatja a gyerekét, nem kocsmázik, stb... Ez is mindenkire vonatkozott volna, de valamiért csak a cigányok voltak felháborodva.
Amúgy te is elég rendesen elferdíted a dolgokat. Méghogy nincsenek felháborodva ha magyar követ el bűncselekményt? Nézz már be a hír topicba! #15746
Ja és nézd meg indexen a tiszavasvári cigányokról a videót. Abban láthatod, hogy a polgármester is egy "beszűkült, egybites, zsigeri gondolkodású" náci.
Baj van a cigányokkal, nincs ezen mit szépíteni.