A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
TDantes #915 Figyelj már. Mit követtem el? Áruld már el, mikor követtem el szabály sértést? Ez a finnugor topic? Én a finnugor témáról beszélek? Akkor meg?
Vagy szabály sértő neked ellentmondnai, vagy a finnugor elmélet a szabálysértő vagy micsoda?
Mi az hogy nem érdemi ellenkezés? Az nem érdemi ellenkezés, hogy felvetettetek egy elméletet , én meg bizonyítékot kértem rá?! Ez neked szabálysértő?!
Bezzeg a sértegetés az szerinted rendben van.
És még ha nem is tudok többet felmutatni? Akkor mi van? Nem szabályellenes!
Figyelj, már tegnap is mondtam. Attól méghogy nem értünk egyett, nem a másikat kell sértegetni és személyeskedni! Nem az a megoldás, hogy ha nem tetszik a másik mondanivalója, akkor sértegetem, feljelentem, és még nekem áll feljebb!
Emberi, nyugodt módon is lehetne vitatkozni! Ti vagytok azok akik ezt folyton megakadályozzátok.
Nem tudom miért nem lehet már ezen túl lépni. Kérd meg a haverodat hogy viselkedjen,akkor talán nem is lesz személyeskedés sem.