A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
TDantes #821 ,,tdantes elmélete a következő: urali nép vagyunk mert ott élnek a nyelvrokonaink! no akkor egy kicsit vetítsük le más népekre ezt!
a portugálok az angólaiaktól is és a braziloktól is származnak, az amerikaiak az angolok ősei, a franciák őseit kanadában kell keresnünk!
:DDDDDD dantes a fórum bohóca, de szórakoztató kétségtelenül!"
Hajaj...tudod az a baj, teljesen sületlenséget mondasz. Az Uráli népek voltak korábban, és onnan vannak a magyarok...
Míg Kanada esetében nem lehet Kanada a franciák őshazjáa, mivel Francia ország volt előbb....
A régebbi nép az őse a fiatalabb népnek. Szerintem ez logikus,
Ja és nem az én elméletem. Ha emiatt bohóc vagyok, akkor mond el ugyanezt a Magyar Tudományos Akadémiának is, hogy ők is bohócok az elméletükkel.
Az egy dolog, ha én ostoba vagyok...de ezeket nem én találtam ki, hanem diplomás emberek. Akik értenek az ilyesmihez. Náluk kéne így reklamálni