A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Inquisitor
    Nem megbántás képpen írom, de ugye volt a nagy nemzetközi génkutatási program, amiből ki lehetett volna következtetni, melyik népek mikor merről merre vándorolgattak ...
    Aztán jött a pofáraesés, kiderült, hogy mindíg a befogadó népek génjei lettek a dominánsak, így fordulhat elő, hogy a britt szigetek lakosai nem szász, és nem is normanok vérvonalát, hanem bizony keltákét hordozzák. Ugyan ezen okból a magyarok génjeiben még nyomokban se tudtak kimutatni hunok által örökölt géneket, ellenben nagyrészt szlávot igen. Innentől kezdve érdeklődve olvastam, hogy egyes kutatók genetikai közösséget keresnének a finnugor törzsekkel ...

Ez az új(?) szkíta vonal meg érdekelne engem, ha ÉRTELMES forrást képes lenne bárki megjelölni, ami nem egy UFO magazin szinvonalát követi. Ellenkező esetben inkább elhiszem, hogy finnugorok voltunk, vagy mongol törzs, vagy a kínaiak verzióját a magyarok eredetéről ... mint ezt.