A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Zenty
    "Nem érdemes zsidó-szabadkőműves összeesküvést emlegetni mert ezzel azt is garantáltan elriasztod akit pedig érdekelne a dolog (függetlenül attól hogy van-e TelAviv-New York tengely :)"

atya ég hol írtam ilyet?
    Legalább ne hazudjál még... az egy dolog, hogy mindent elferdítesz mert MTA alap mentalitása ilyen. így gondolom ez nálatok a divatos alap mentalitás.
    Mert ugye mindegy mi az igazság, de olyan jó neoliberálisan történészkledni...
    Csak szeressük egymást gyerekek ( de magyar dögöljön!) mindegy mi az igazság! Szlovák-román-szerb ti többek vagytok a magyarnál, a magyar meg dögöljön... ez a nagy MTA neoliberalizmusotok... szánalmas
    Hát kösz én inkább maradok a logikánál és az igazsághoz vezető útnál.

A másik meg tényleg próbálj hazudozás nélkül kommentelni. Bár eddig se érveltén túlzottan talán jobb ha nem is figyelek rád.
    Unalmas már a sok szájtépős könyvmój gyerek.