A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • ahddub
    én nem értem miről megy itt még a vita egy érvem se lett hajszálnyit sem görbítve! feketeén fehéren levan dokumentálva az érintettek nyilatkozata a származásukról! szabir! kész. pont. a szabír nem finnugor nép, kárpáti eredetű a sumér előtt a térségben élt szubárják. és az ő nyelvük volt a magyar is. tehát a nyelvvel is kár előhozakodni. amugy itt egy változat ami az uráli nyelvek gyökereként jelöli a magyartotot!

http://www.geocities.com/athens/forum/4737/langmap.gif

ez már közelebb áll a valósághoz és hangsulyozottan CSAK A NYELVEKRE igaz is lehet! de véleményem szerint, a hurrit és sumer nál is régebbi a mi nyelvünk! legalábbis az őse,amiből a mai magyar nyelv lett! de mivel 68% ban az ősi nyelvünket beszéljük,ezért az is magyar vaolt, csak smagyar...