A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • TDantes
    ,,totál nincs igazad! a finnugrizmus hazugsága időre lebontja mikor hol éltünk mivel foglalkoztunk, pl a középkorig neanderi szinten voltunk! ez egy aljas szemét hazugság lealacsonyitja a legősibbet! az időtájt mikor ugroznak már réges rég léteztek a szabírok, onogurok (árpád népe) és a km is lakott volt! a rovás a magyar nyelv a szkiták-hunok genetikai nyomai mai napig bennünk vannak a mondáink, irásunk, kézművességünk, fémgyártás minden!

Ezt érti valaki? A középkörig neandervölgyi szinten...ez nem zavaros...mi van? Ki mondott ilyet? Hogy élhettünk volna neandervölgyi szinten?
    Ilyet mégis hol mond a finnugor elmélet?
    Na mindegy...nem is vagyok rá kíváncsi, nem is érdekel egy ekkora hülyeségnek a magyarázata...

Hihetetlen. Hogy lehet úgy vitázni, hogy lehet úgy cáfolni ellenezni a finnugor elméletet ha nem is ismeri valaki?
    Fel nem tudom fogni, a középkor, a neandervölgyiek meg a finnugor elmélet hogy jön össze egy gondolatsorba...
    Most akkor vagy a középkorral nincs tisztában vagy a neandervölgyiekkel.

Egyszerűen újra és újra meglepődöm.