A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Az 5. és 6. pontot még gondold át...
Mások is (magam is) hoztam fel példának szakembereket. Én legutóbb egy nyelvészprofesszort, akinél szakavatottabb szaktekintély nem sok van. Mégis ellene kezdtél okoskodni, holott ő tanulta ezt az egész témát, míg téged csak hobbiszinten érdekel. És ebből következik is a 6. pontod, miszerint a szakemberek közt te magad is válogatsz (például ha valaki nem fogadja el az evolúciót az emberek teremtődésére, akkor az illető máris hiteltelen személy a szemedben)
Holott a két tézisnek az égvilágon semmi köze egymáshoz. Ennyi erővel Einstein relativitáselméletére se hivatkozz többet, hiszen ezek alapján ő is hiteltelen, mert hitt egy ismeretlen felsőbb teremtő intelligenciában. És még sorolhatnám azon híres tudósok neveit, akik szintén..
Szerintem ez a gondolkodás ami alapján szelektálsz nem más, mint előítélet...